⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Jelert ve Jakobs olsaydi Baris ve Yunus yerine sahadan silmistik rakibi. Icardi'ye bile gerek kalmazdi. Malesef bek kanatlar cok kotu oynadi, pozisyon alamadilar, fizik guc olarak yeterli oynayamadilar, ayaklarina top gelince de 0 uretkenlik.

Bu ayni formasyonu Jelert ve Jakobs ile denemeli hoca, o zaman ne oldugumuzu tam net anlariz.

Bir parantez de Bats icin, malesef 60 dk'da 1 tane olumlu haraketi yok. Olmamasinin nedeni reportajda sacmaladigi aksine teknigi falan iyi olmamasi. 1 pozisyonda bile geriye gelip topu sag/sol'a acip oyunu rahatlatmadi Icardi'nin yaptigi gibi. Boyle olunca oyun sıkıştı durdu ortada ve hataya musait bir ortam olustu.

Bu tarz formasyonlarda her ince detay kritik, bizde hem bekler berbat, hem de Bats etkisizdi. Bu durumda 1 puan guzel sonuc; ama AZ bizim dengemizde bir rakip degil.

Önce icardi şimdi de bats osimheni bozdu herifin de etkinliği düştü

Kimseyi surat yapıyo diye oynatma demirbayı da ziyechide beğenmeyen defolsun gitsin oyuna zarar veren herkes otursun aşşa

Fener'in çocuklarla tokatlandığı takımın abilerine üstünlük kurduk. Şanssız bir gol yedik ve çok sayıda fırsatı değerlendiremedik. Direkten dönen 1 kafa, 1 de penaltımız güme gitti.

hoca 2.yarı hatalı kadro cıkardıgını anladı bu mac adına tek olumlu şey belkide buydu

bu maç en iyi maçıydı

ilk defa doğru değişiklik yaptı

ha ben olsam ziyechi o an alırdım

tam bunaltıyorduk

bir inceci lazımdı
Bu sahada inceci lazım.inceci her zaman lazım,o isim heleki ziyechse.yunus üzerinden hücum etmiyor baris siciyorsa sahaya ziyech 11 oynar abi

bu maç en iyi maçıydı

ilk defa doğru değişiklik yaptı

ha ben olsam ziyechi o an alırdım

tam bunaltıyorduk

bir inceci lazımdı
Ne incecisi yav. Bu demirbay futbolu bırakmış veteran topçu kıvamına gelmiş artık. koşamıyor,ağır, beli dönmüyor. Devre arası gönderişip yerine adam alınmalı. Bu trp atacak diye bi de her maç oyuna alıp delirtiyor taraftarı

2000’de UEFA kupası kazanılırken o takımın Chelsea’ye evinde 5 yediğini(ki bugünün Tottenham’ından zayıf takımdı), deplasmanda İtalya ligi 11.siyle berabere kaldığını hatırlatırım.

Bugün beraberliğe bakıp “Daha bu takımı deplasmanda yenemiyorsun, ne kupa alması” diyenlere alakasızlığı duyurulur.

Fener'in çocuklarla tokatlandığı takımın abilerine üstünlük kurduk. Şanssız bir gol yedik ve çok sayıda fırsatı değerlendiremedik. Direkten dönen 1 kafa, 1 de penaltımız güme gitti.
Feneri referans almaya gerek yok. Zaten kötü takımlar. Hakemler olmasa ligde 15 puanları falan vardı.

Genel performansımıza göre iyi sonuç. Pas kayıpları, ortaya düşen toplara reaksiyon verememe gibi problemler fazla göze battı. İlk yarı rezalet bir skor çıkabilirdi. Clasie ve van Bommel'in 45 dk'lık canı var diye ilk yarıya kurmuş planı Alkmaar'ın hocası. Bizim içerdeki Bayern maçına benzettim biraz. Bunlar tabi bizim aksimize maçtan o kadar düşmedi. Maç elimize de geldi birkaç pozisyonda ama atamadık. Sağlık olsun. Eyüp maçına tam konsantre devam.

Ziyech Nelson oynatmayacak ise hoca jelert ile yollar ayrılmalı.
Icardi eğer sezonu kapattı ise sözleşmesi doldurulmali.
Sağ bek en kalitelisinden
Forvet oyuncusu elmander tipi
Galiba birde arias diyorlar kanat sağ sol kanat oynayabilen .
Kaan Metehan artık Nelson yerine yedek stoper olarak bekleyecek .
Hala sol bek yedegimiz yok

Batshuayi ve Nelsson yerine Jelert ve Berkan ilk 11 başlasaydı bu maçı kazanirdik.
Ilk yari çok sansliydik, 3 gol yiyebilirdik.
Ilk 8 icin Malmo'yu yenmek zorundayız.

Önce icardi şimdi de bats osimheni bozdu herifin de etkinliği düştü

Kimseyi surat yapıyo diye oynatma demirbayı da ziyechide beğenmeyen defolsun gitsin oyuna zarar veren herkes otursun aşşa
Bats yedek olmayi kabull3nmisken 11'e sokmanin anlami yoktu bence. Ama geride kalanlara guvenmedigi icin boyle bir zorlama isine girisiyor. Biraz da ders almam veririm kafasinda.

Geri
Üst Alt