⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Ulan senin gibi soğukkanlı, AZ deplasmanından da 1 puanla dönülür mü Okan istifa demeyen taraftara helal olsun işte.

İyi top oynandı mı? Oynandı. Kazanabilir miydik? Çok rahat. Deplasmanda 1 puan çok mu kötü? Hayır. İlk 8 iddiasında bir şey kaybettik mi? Hayır.

O zaman enseyi karartmadan devam.
Reis önce bana sövecen sandım da cümlenin gidişatında takdir ediyormuşsun :d

Ilk 8 sansimiz bence cok dustu rigas skola
da birakilan 2 puan alkmara birakilan 2 puan bunlari arayacagiz

Allahtan kievden bir uc puanimiz var Malmoden 1 puan alip Axaj deplasmaninda maglup olur doneriz 15 puan yetermi sanmiyorum 9 veya 10. oluruz 2-0 dan mac vermenin bedelini oderiz
Ajax da bok gibi takım minimum 1 puan almak lazım ordan hoca farioli , bugüne kadar hep bok bok takımlarla oynadı az eli ayağı olan sociedad marazladi direkt.

15 puan yetmez

malmöyü yenmek zorundayız

direkt tur maçı bu, yen üst tura çık

Ajax da bok gibi takım minimum 1 puan almak lazım ordan hoca farioli , bugüne kadar hep bok bok takımlarla oynadı az eli ayağı olan sociedad marazladi direkt.
Biz sanki top oynuyoruzda bizde bok gibi takimiz eli belinde dolaniyor herkes

Rigasi alkmari yenemeyen takim malmoyude axaji da yenemez bize isimli mac lazim

bosver ilk 8 yapmayalim kuvvetli takim gelsinde
bizim vitrin bebeleri top oynasin

2 senede iki bayern iki unites bir totenham maci haric top oynamadik tesaduf olamaz bu is

Herkes kendi vitrininin derdinde olay bu kadar basit

Young Boys Sparta Prag Rigas Alkmar hepsini topla kadrolardan mix yap dogru durust takim cikmaz bunlara karsi rezil olduk

Gecen sene moldeyide Allah korududua eledik

Rakiplerimiz de berabere kaldı genelde.

15 puan ilk 8’e yetebilir.

Malmö ve Kiev’i yenersek 17 puana ulaşıyoruz. Duamız belli duyan belli..
Alkmaar maçından önce kafamdan geçen hep Alkmaar 1, Malmö 1, Kiev 3, Ajax 0 ve 15 puanla bitirmekti. Temennim değil ama bence böyle olacak. 15 puanla 7-8 bitirebiliriz

Biz sanki top oynuyoruzda bizde bok gibi takimiz eli belinde dolaniyor herkes

Rigasi alkmari yenemeyen takim malmoyude axaji da yenemez bize isimli mac lazim

bosver ilk 8 yapmayalim kuvvetli takim gelsinde
bizim vitrin bebeleri top oynasin

2 senede iki bayern iki unites bir totenham maci haric top oynamadik tesaduf olamaz bu is

Herkes kendi vitrininin derdinde olay bu kadar basit

Young Boys Sparta Prag Rigas Alkmar hepsini topla kadrolardan mix yap dogru durust takim cikmaz bunlara karsi rezil olduk

Gecen sene moldeyide Allah korududua eledik
Bence bayern maçında da bir şey oynamadık ki bulmussun bayernin en kötü halini saplayacaktin, o maçı da kabul etmiyorum ben.Bizde dev aynasında görüyoruz kendimizi zaten o normal
Ama yani şu fiksturde şu paraya max 1 mağlubiyet falan alınması lazımdı yani daha ne olsun ki.Malmo de rezalet bir takım mesela samsundan net çok daha kötü takım yeneceksin abi , hadi ajaxta 2-3 iyi genç var da yine bok gibi takım yeni ilk eli,ayagi olan rakip direkt verdi gönderdi ki sociedad da iyi değil bu sene

Geri
Üst Alt