⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Az gercekten iyi takim hücumlarinda bir iki kaliteli oyuncu olsa rahat kazanirlardi.Deli gibi kosuyorlar,rakiplere nefes aldirmiyorlar.Son iki yilda oynadigimiz takimlar icinde bir molde bir de az yi gercekten begendim.

Bu takimlarin kisitli imkanlarla verdikleri mucadele takdir edilmeli.

Bu arada Avrupa'da ilk kez berabere kalmışlar bu sezon.

biz bir üst tür garantilemisiz

IMG_0928.webp

Benim anlamadığım şey nasıl Tottenham’a karşı hayatımda izlediğim en iyi GS performanslarından birini verip ondan sonra zar zor bodruma karşı yeniyorsun ve az’e karşı iddialı bir oyun sergilemiyorsun

Benim anlamadığım şey nasıl Tottenham’a karşı hayatımda izlediğim en iyi GS performanslarından birini verip ondan sonra zar zor bodruma karşı yeniyorsun ve az’e karşı iddialı bir oyun sergilemiyorsun

Her maçın hikayesi farklı.

Sen nasıl az yi hafife aldıysan tothenam da bizi hafife aldı.

Yunus ve sara skor yapabilirdi bu mac ama çok net de değildi.saranin asistleri yenmeye devam ediyor bisey değişmedi

its the football
thats the football

Her maçın hikayesi farklı.

Sen nasıl az yi hafife aldıysan tothenam da bizi hafife aldı.

Hafife almadım ama kazanmamızı beklerdim sonuçta kendimizi çok daha büyük bir kulüb olarak görüyorum. Bir devamlılık eksiği var be bu sorun çözülmesi lazım. Her maç takır takır aynı performansı sergilemiz lazım tıpkı büyük takım gibi.

Senelerdir böyle bu neyi anlamiyon

Senelerdir böyle ama olmaması lazım işte. Devamlılık olması lazım

Son pozisyonda davinsonun p6 yi yemis hakem bozuntusu yeni gördüm twitterda. GS ye penaltı kullandırmak yasak mı kardeşim bu ne rezilliktir ya avrupada , ligde

öyle bir takım dünyada yok

Nasıl yok? Ben çok sayabilirim var olan. Bu gün oynadığımız AZ bile her maç aynı performansı sergiliyor. Bazen iyi oynamazsın tamam ama bizde her maç acaba nasıl oynayacağız diye soru işareti var. Bir bakıyorsun Real Madrid’i yeniyoruz bir bakıyorsun ankaragücüne yeniliyoruz

3 de 3 yapma olasılığımız bile varken onu yapamayız bu olmazlara gerek yok ajax ve malmo maçina kadar jacobsta kaanda döner mesela dönmeyecek tek adam icardi.

Kadromuz çok dar, iki kupa mümkün değil gitmez, eğer olurda ilk 8 olmazsa umuyorum eleme turunda eleniriz.Her sene bu kadro darlığını yaşıyoruz

Geri
Üst Alt