⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Tabi ama tadic ve dzekonun yerini tutamaz bunlar.

ya en azında dolduruyorlar

bizde yok yok yok

rezil bir kadro planlaması yapıldı

bir kere hıcumcu sayımız çok çok az herşeyi geçtim

birde sallai aldılar izleyip nasıl beğenebilirsin böyle bşr vasatı nasıl Galatasaraya yakıştırırsın ya rezillik!

bu maç bir yönden iyi oldu, hoca artık nelsson ve batsuainin ilk 11 olmayacağını görmüş oldu.
İnşallah öyle olmuştur. Yunus kanat bekte bitti yav. Totenham maçında çok önde bastık arada kaynadı. Orta sahaya fizikli ayağı iyi biri lazım sara serbest oynamalı. Attığı çalımı gördün bu herife pranga takilmamali

Ziyech dün enteresan şekilde girince gol geliyorum dedi ama süre yetmedi. Bence hoca yine biraz geç değiştirdi 83 te değil de bi 5-10 dakika önce yapılsaydı o 3 değişiklik gol gelirdi yüksek ihtimalle.

Ziyech dün enteresan şekilde girince gol geliyorum dedi ama süre yetmedi. Bence hoca yine biraz geç değiştirdi 83 te değil de bi 5-10 dakika önce yapılsaydı o 3 değişiklik gol gelirdi yüksek ihtimalle.
83 bile değildi tam 86'da girdi oyuna. O dakikadan sonra adama kaç sefer top değecek ki zaten? Uzatmada top bile oynanmadan maç bitti. Bari 70 gibi değiştir de bir şey yapabilecekse eğer zamanı olsun.

83 bile değildi tam 86'da girdi oyuna. O dakikadan sonra adama kaç sefer top değecek ki zaten? Uzatmada top bile oynanmadan maç bitti. Bari 70 gibi değiştir de bir şey yapabilecekse eğer zamanı olsun.
Spiker değişiklik olacak dediğinde dakika 80 falandı. Bizim değişikliklerde oyuncuların kenarda en az 5 dakika bekleme geleneği enteresan şekilde devam ediyor. Sebebi ne ve neden sürekli oluyor bu olay cidden merak ediyorum. Futbolda 5 dakika çok önemli bir süre

malmöyle kieve itelersek bizimkiler ajax maçını formalite görür kesin yeniliriz o kafayla. Bence bu grubu namağlup tamamlamak lazım takıma fena özgüven olur 2000'de de namağlup almıştık kupayı.

Doğruya doğru dün Nelsson çıkıp Metehan 'ın girdiğini görünce şimdi ne alaka dedim. Nelsson öyle abartılacak kadar da kötü değildi gelen hava toplarını karşılıyor filan diye düşünüyordum

Üstelik Metehan 'ın Bodrum maçında çok da iyi olmadığını düşündüm filan ama çatır çatır top oynadı çocuk

İşte bu yüzden biz düşüncelerimizi foruma yazarken Okan Hoca takımı yönetiyor :asd:

Doğruya doğru dün Nelsson çıkıp Metehan 'ın girdiğini görünce şimdi ne alaka dedim. Nelsson öyle abartılacak kadar da kötü değildi gelen hava toplarını karşılıyor filan diye düşünüyordum

Üstelik Metehan 'ın Bodrum maçında çok da iyi olmadığını düşündüm filan ama çatır çatır top oynadı çocuk

İşte bu yüzden biz düşüncelerimizi foruma yazarken Okan Hoca takımı yönetiyor :asd:
Nelson bariz kötüydü bence renkdaş, çok ağır savruk ve mental olarak sahadan kopuk göründü. Defans çok uyumsuz ve dağınık göründü nelson diğer 2 stoper yanına eklenince. Nelson fiziksel olarak çok gerilemiş

fbden osayi dışında tek adam bizim 11e giremez siz ne anlatıyonuz yaw utanmadan fb kadrosu yalanmış sayfalarca hahahgshdg

6/10luk adamlar çoğu hakemler itmese bjkden farkları yok

bi tadic var işte
yaw zaten full fb kadrosunu daha 2 ay önce hem de kköy'de muhtar kellesi gibi kaldırıp kaldırıp yere vurmadık mı :d

Avrupa ligi maçlarına baktım, bu hafta inanılmaz fırsat var, ilk 8 sıranın neredeyse hepsi birbiri ile oynuyor, malmöyü yenersek lider bile olabiliriz.

Ajax Lazio Lyon Frankfurt Rangers Tottenham oynuyor. Fb bilbaodan puan alabilir gayet.Prag anderlech maçı var.İnanılmaz bir fırsat haftası

Kazanmaya alışınca herkes rahatsız oluyor ama çok kritik 1 puan aldık. Malmö ve Kievi yenip 17 puan yapacağız herkes içini ferah tutsun. Muslera Metehan Sanchez Abdülkerim Barış Torreira G.Sara Jakobs Yunus Mertens Osimhen ideal kadromuz olmalı bundan sonra 💛❤️🙏

FB_IMG_1732827357257.webp

Dries Mertens. Tepeden tırnağa mükemmel oyuncu. Hagi ve Sneijder sonrası aranan 10 numara performansını 2.5 senedir fazlasıyla veriyor. Her gün dahada gençleşiyor ve katkı veriyor. Yine çok şık bir orta ve asistle gecenin en iyilerinden oldu. Napoli döneminde olduğu gibi Osimhenle harika ikili oldular. Başımıza gelen en güzel şeylerdensin, iyi ki varsın Komutan 💛❤️🦁🇧🇪

20241129_000900.webp

Fernando Muslera. Kaptanım! Yaptığın kurtarışlar olmasaydı ve maç kopsaydı işimiz yaştı. Allah seni başımızdan eksik etmesin. İnşallah bu takım San Mames finaline gidecek ve sende o takımın Kaptanı olarak adını yazdıracaksın. İyi ki sen, her zaman sen 💛❤️🦁🇺🇾

FB_IMG_1732827346422.webp

Geri
Üst Alt