AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Ben bu Maç için Ms 0 olmaz Ms 1 de olabilir Ms 2 de olabilir dedim Cemrem kendisinin isteğine göre değiştirmiş :D
ZeytinliSadge.webp

1-2 Bilbağo kazanacak, MS 2 2,5 üst gelecek.

Oranlar daha da düşmeye başladı yav :D Athletic Bilbao rotasyonlu 1 kadroyla çıkacak büyük ihtimalle yav :D

Bilbao’nun yenmesi, hezimete uğratması rakipteki kaosu büyütür ve bu uzun vadede daha çok işimize gelir. Bırakın rencide olsunlar. Beline kuvvet Bilbao

Bence Bilbao çok rahat alır bu maçı herifler feci formda

Fener es kaza bu maçı alırsa ilk 8 yapabilir yalnız. Gülenler olacaktır belki ama bu ihtimal var. Kalan 3 maçta 7 puan toplarlarsa 15 points ile ilk 8 şansları var ciddi olarak.

Bunu nasıl yapabilirler? Son maç mdyjjdaland denen takımdan 3 cepte zaten. İş oraya kalırsa kesin alırlar. Bilbao, Lyon'dan 4 puan yeterli olacak. Evet kulağa saçma ve zor geliyor ama bu takımlar rotasyonlu ve saçma kadro ile çıkarlarsa bu absürt durum yaşanabilir. Bilbao'nun kesinlikle basıp geçmesi lazım. 1 puan bile almamalılar. Bilbao bizim rakibimiz değil zaten, her halükarda bizden yukarıda bitirecektir.

Fener es kaza bu maçı alırsa ilk 8 yapabilir yalnız. Gülenler olacaktır belki ama bu ihtimal var. Kalan 3 maçta 7 puan toplarlarsa 15 points ile ilk 8 şansları var ciddi olarak.

Bunu nasıl yapabilirler? Son maç mdyjjdaland denen takımdan 3 cepte zaten. İş oraya kalırsa kesin alırlar. Bilbao, Lyon'dan 4 puan yeterli olacak. Evet kulağa saçma ve zor geliyor ama bu takımlar rotasyonlu ve saçma kadro ile çıkarlarsa bu absürt durum yaşanabilir. Bilbao'nun kesinlikle basıp geçmesi lazım. 1 puan bile almamalılar. Bilbao bizim rakibimiz değil zaten, her halükarda bizden yukarıda bitirecektir.
fenerin kazanma ihtimali bence %40 falan ama Bilbao ciddiye alsa üst tur maçı falan olsa 5lik yaparlar

Ilk 8 olayi Fener icin neredeyse kapandi. 15 puan ile cok zor cunku.

Ayrica uzerinde fazla takim var zaten bunlari hesaba katmiyorsun.

La ben fener alır deyince bana niye angry attın o zaman
o hep öyle çünkü ,ona yapacaklarımı maç vaktine saklıyorum

"dzeko kaçırdı"
"çok iyi geliyor fener"
"fener baya baskılı"
"bu bilbaoda bir şey yokmuş"

bunlara saklıyorum

"goooool" yazdığında kimin için yazdığı belli olmayacak çünkü kuponuda kovalıyor olabilir , bilbao da destekliyor olabilir.

baya zor onu yapmaları

zaten bu maç max beraberlik alacaklar
sonra lyon deplasmanı var
son maçlarıda midjelland deplasmanı

bilbao ve lyondan max 1 puanları var - 9 yapar . son maçtada playoff u garantilerler anca.oda yenebilirlerse ...nordjelland 6-1 mazisi var yakın tarihte bu takımın.

daha dişli takımlar var top 8 kovalyan - puanları yetmez yarışmaya.

bjk valla playoff falan yapmasın - zaten çok ihtimalleri yok her halükarda tur geçmek için sonrasında. gelsin lige konsantre takılsın. fenerle puan farkı falan kapatsın

Geri
Üst Alt