- 31 Ağustos 2021
- 69.167
- 49.546
- 3.258
Ben bu Maç için Ms 0 olmaz Ms 1 de olabilir Ms 2 de olabilir dedim Cemrem kendisinin isteğine göre değiştirmiş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu Maç için Ms 0 olmaz Ms 1 de olabilir Ms 2 de olabilir dedim Cemrem kendisinin isteğine göre değiştirmiş![]()
Bol bol attılar yazmak istediği için 1 gün Fbli olacak
fenerin kazanma ihtimali bence %40 falan ama Bilbao ciddiye alsa üst tur maçı falan olsa 5lik yaparlarFener es kaza bu maçı alırsa ilk 8 yapabilir yalnız. Gülenler olacaktır belki ama bu ihtimal var. Kalan 3 maçta 7 puan toplarlarsa 15 points ile ilk 8 şansları var ciddi olarak.
Bunu nasıl yapabilirler? Son maç mdyjjdaland denen takımdan 3 cepte zaten. İş oraya kalırsa kesin alırlar. Bilbao, Lyon'dan 4 puan yeterli olacak. Evet kulağa saçma ve zor geliyor ama bu takımlar rotasyonlu ve saçma kadro ile çıkarlarsa bu absürt durum yaşanabilir. Bilbao'nun kesinlikle basıp geçmesi lazım. 1 puan bile almamalılar. Bilbao bizim rakibimiz değil zaten, her halükarda bizden yukarıda bitirecektir.
Çüş 2.05’e kadar indi fenerin oran
Ilk 8 olayi Fener icin neredeyse kapandi. 15 puan ile cok zor cunku.Fener es kaza bu maçı alırsa ilk 8 yapabilir yalnız. Gülenler olacaktır belki ama bu ihtimal var. Kalan 3 maçta 7 puan toplarlarsa 15 points ile ilk 8 şansları var ciddi olarak.
Bunu nasıl yapabilirler? Son maç mdyjjdaland denen takımdan 3 cepte zaten. İş oraya kalırsa kesin alırlar. Bilbao, Lyon'dan 4 puan yeterli olacak. Evet kulağa saçma ve zor geliyor ama bu takımlar rotasyonlu ve saçma kadro ile çıkarlarsa bu absürt durum yaşanabilir. Bilbao'nun kesinlikle basıp geçmesi lazım. 1 puan bile almamalılar. Bilbao bizim rakibimiz değil zaten, her halükarda bizden yukarıda bitirecektir.
içimden bir ses fener 1 ve Malmö 10 Ç şans oynayacaksın diyor.Çüş 2.05’e kadar indi fenerin oran
Doğru, puan bazlı düşündüm ben. 15 puan yeterli olmazsa ihtimal yok zaten. Biz mutlaka ilk 8 yapmalıyız onlar da play-off oynamalı.Ilk 8 olayi Fener icin neredeyse kapandi. 15 puan ile cok zor cunku.
Ayrica uzerinde fazla takim var zaten bunlari hesaba katmiyorsun.
La ben fener alır deyince bana niye angry attın o zamaniçimden bir ses fener 1 ve Malmö 10 Ç şans oynayacaksın diyor.
Athletic Bilbao 2 ve 2.5 ü
Bodo 1 ve 1.5 ü
bence baya banko.
o hep öyle çünkü ,ona yapacaklarımı maç vaktine saklıyorumLa ben fener alır deyince bana niye angry attın o zaman
baya zor onu yapmalarıFener es kaza bu maçı alırsa ilk 8 yapabilir yalnız. Gülenler olacaktır belki ama bu ihtimal var. Kalan 3 maçta 7 puan toplarlarsa 15 points ile ilk 8 şansları var ciddi olarak.