AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Beraberlige bile sasiririm en az 3 farkli bilbao galibiyeti bekliyorum

Keske mac ortada gecse oyle atlet bir takim ki
Bu takimla mucadele edip yenmeye puan almaya calisirsan ya sakat verirsin

Yada hafta sonu dilin disari duser mac erkenden kopmaz umarim fener zorlamaya calisir basaksehir cakar bunlara

Nasıl yok. Şu ana kadar Ligde 4.sıradalar Avrupada mağlubiyetsiz 2.sıradalar. Fener maçına gelince mi birlikte götürme güçleri olmuyo anlamadım. Ligdeki 3 mağlubyetlerin 2si Barca ve Atletico'ya karşı. Avrupa'da da zor maçları bitirdiler. Fener, Beşiktaş Plzen maçları kaldı. Çok garip bi yorum bu

Aralik ayina geldik ve rotasyon yapmaya basladilar

Bu macta da rotasyon yapma sanslari var,bu yüzden fener’in iddia orani da düsüyor

Rotasyon olursa fener’in sansi artar bu mac icin

Aralik ayina geldik ve rotasyon yapmaya basladilar

Bu macta da rotasyon yapma sanslari var,bu yüzden fener’in iddia orani da düsüyor

Rotasyon olursa fener’in sansi artar bu mac icin
Abi kim anlatıyor bunları
Elfsborg maçı
1733888856591.webp

Rayo maçı
1733888887670.webp

Real Maçı
1733888934850.webp

Villareal maçı
1733888997090.webp

fener maçına nasıl çıkarlar bilinmez ama zaen rotasyon seven bir akım değil ki

Canları isterse köpek gibi top oynuyorlar.fbye 3-4 tane koysalar neşemiz gelir

Mounun mort oluşu bende büyük haz uyandırıyor maç kaybettikçe ısınıyorum kerataya

Real maçı 11'i burada buna yakın genelde kaleciyi degişiyorlar sadece uelde ağır bir rotasyon yapmamışlar şu ana dek
Screenshot_20241211_094619_Mackolik.webp

Gotlerinden bal akmasa 6 tane yiyeceklerdi pragtan her maç bu balları gitmez sürekli rakipler kaçıracak değil ya

bilbayi diger rakipleri de zar zor yenmis genelde büyük bir fark beklemeyin yani

aha bide 18:30 da - erken saatte eğlence.

bilbao'nun fener taraftarına realiteyi öğreteceği, aslında ne kadar berbat hallerde olduklarını hatırlatacağı bir maç bekliyorum.

0-3 1-5 tarzı dominasyon beklentim var.

aha bide 18:30 da - erken saatte eğlence.

bilbao'nun fener taraftarına realiteyi öğreteceği, aslında ne kadar berbat hallerde olduklarını hatırlatacağı bir maç bekliyorum.

0-3 1-5 tarzı dominasyon beklentim var.
Fener haddini bilerek oynuyor, İstanbul'a deplasmana gelmiş Anadolu takımı misali o yüzden fark yemeleri zor.

Geri
Üst Alt