- 12 Haziran 2015
- 35.897
- 31.549
- 2.693
Keyifli bir maç olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sancet ve Berenger oynasin yeterBilbao rotasyon yapar diye tahmin ediyorum.
Nasıl yok. Şu ana kadar Ligde 4.sıradalar Avrupada mağlubiyetsiz 2.sıradalar. Fener maçına gelince mi birlikte götürme güçleri olmuyo anlamadım. Ligdeki 3 mağlubyetlerin 2si Barca ve Atletico'ya karşı. Avrupa'da da zor maçları bitirdiler. Fener, Beşiktaş Plzen maçları kaldı. Çok garip bi yorum bu
Bizi analizinden mahrum etme Tanrıkut abiOrandan tahmin yapa yapa insanların maç algısını bozduk bir daha yapmayacağım.![]()
Abi kim anlatıyor bunlarıAralik ayina geldik ve rotasyon yapmaya basladilar
Bu macta da rotasyon yapma sanslari var,bu yüzden fener’in iddia orani da düsüyor
Rotasyon olursa fener’in sansi artar bu mac icin
nico williams da fb maçı için dinlendirildi yedekten oyuna girdi son maçAbi kim anlatıyor bunları
Elfsborg maçı
Ekli dosyayı görüntüle 269987
Rayo maçı
Ekli dosyayı görüntüle 269988
Real Maçı
Ekli dosyayı görüntüle 269989
Villareal maçı
Ekli dosyayı görüntüle 269990
fener maçına nasıl çıkarlar bilinmez ama zaen rotasyon seven bir akım değil ki
kuponu yapmış ve içten içe tutmasını isteyen bir profil çizmektesin bu maç özelindeFutbol gurmeleri bilir ki
ifb maalesef bu maci 1-0 ve sacma sapan gollerle alacak
Fener haddini bilerek oynuyor, İstanbul'a deplasmana gelmiş Anadolu takımı misali o yüzden fark yemeleri zor.aha bide 18:30 da - erken saatte eğlence.
bilbao'nun fener taraftarına realiteyi öğreteceği, aslında ne kadar berbat hallerde olduklarını hatırlatacağı bir maç bekliyorum.
0-3 1-5 tarzı dominasyon beklentim var.