AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

maci merakla takip etmiyorum, fenerbahce'yi begendim

Yalniz Osayi iyi topcu, Nico yalandan ugrasmamak icin sakatlik rölü yapti. 3-4 pozisyon'da ezdi gecti Osayi. Biraz teknigi olsa cidden iyi topcu olacak.

Onun disinda, cok guzel bir skor. Umarim 0-5 biter.

Kupanın net favorisi bilbao bence, williams kardeslerden biri uzun vadeli sakatlanmazsa tabi. Deplasmanda bu adamları bir ihtimal yenebilirsin ama bunları evinde yenme sansın yok taraftarlarıda cok iyi

Ben size ne dedim maçtan önce. Geçin oranları filan sahaya bakın diye. Bide erken gol demiştim. Muhtemelen maç farka gidecek.

Geh7ONFXoAAByll.webp

Maçın farka gitmesi iyi olmaz fener de rölanti de oynar yorulsunlar yav 2-1 yapıp debelenmeleri daha hoş olur lig için

Nilo williams kaleyi bulan şut iddaasını düşünen ama "ya sakatlanırsa" diyen kimdi ... 2sinie gerçekleştirdi çünkü

Şu rezil futbolla yıllardır, ite kaka şampiyonluğa oynatılıyorlar..

Biraz eli yüzü düzgün takım içlerinden geçiyor..

Samet in yediği haltı, iki kez Amrabat malı yedi.. Ona ses yok..

Yok Fener fiziksel oynuyor, yok Osayi, Amrabat şöyle böyle diyenleri geçiniz.

Sıfır teknik kalite
Sıfır organizasyon.

Berbat bir takım Fener. Asla bu seviyelerin takımı değil. Sürekli topları bek üzerinden oynuyorsan beklerin yetenekli olacak. Osayi'ye topu versen ne olur vermesen ne olur. Yeteneksizin teki. Keza Müldür de öyle.
Osayi bizde banko oynar

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim iki takımda bı halt oynamıyor atletico daha rahat daha sakin oynuyor sadece

Geri
Üst Alt