⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Mete yi bence bu maç oynatmazdı normalde sırf sivas maçında sıçtı diye oynattı düşmesin diye.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ilk 8 önemli de, avrupada devam etmek de önemli, karalar bağlayacak bir durum yok bence.Olursa olur, olmazsa yapacak birşey yok

Nelsson bu takımın çıkmasını engelliyor, ilk defa hak etmeden 3 puan alıyoruz dedim ardından hop yedik, hakkımız max 1 puandı zaten, Bats çok ama çok kötü, Sara 25 yaşında her maç çıkarmanın anlamı ne ? Takımın top tutabilecek sezgileri ve top kontrolü en iyi olan oyuncu vs vs devam eder bu hatalar, Berkan bence çok iyi oynadı, o kanattan asla ezilmedik geçilmedik ama sağ kanat pas pas oldu rezaletti.

Pozitif bakma hakkını AZ maçında bıraktım, bu maçta 3. deplasmandan da galibiyet çıkmadı. 8 işini belki de haketmiyoruz. Rigas maçı mal gibi goller yedin, kaza dedik, AZ'de puan bıraktın 1 puan fena değil dedik, Malmö ve Kiev yeneriz dedik, şimdi bu maçta 90+ ya önde girdin yine puan kaybı.

Şimdi iş Ajax'tan puan almaya kadar geldi. O da Kiev'i garanti yenersen yani.

Eksikle öyle böyle uzatmaya önde gelmişsin, öne geçince 80. dakikaya kadar oyunun kontrolü sendeyken oyuncu değişiklikleri ile maçın seyri değişiyorsa eleştiri yapılır.

Dakika 90 veya 91 biri topu kaptı ( galiba Berkan) sonra hızlı hücum diye anında pas verdi ve kaptırdı sonra baskıya devam ettiler. Orada topu tutup yavaşlasa rahatlayacaktık. Hep böyle yapıyoruz. Futbolda o 10 saniye filan çok önemli. Bu iş teknik direktör vazifesi. Bol bol konuşup anlatmalı

Değişiklik konusunda kendisine ollab eleştirileri kaale almak yerine bence kızıyor hoca bu elestirilere

golün dakikası üzüyor ama maçın geneline bakarsak 1 puan bu oyuna iyi bence.

iki golü de iyi oynamıyorken attık.

sadece bir ara oyundan düşer gibi oldular. 3 de gelebilirdi ama biz de fazla gidemedik rakibin üzerine yorgunluktan ötürü.

ama ilk 8 gidebilir, evet. yapacak bir şey yok. rakiplerin maçlarına bakacağız.

Boş hayallere gerek yok, Avrupa için tek beklentim ilk 8'di onu da zora soktuk.

Screenshot_1.png

Geri
Üst Alt