- 25 Ocak 2010
- 53.101
- 38.530
- 3.763
kendime gelemiyorum ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turu gecmistik.Bugün 14 puan çok iyi olacaktı bizi çok rahatlatacaktı.
Büyük fırsat teptik bugün.
Kaani unutma rtasEksik gidersek evet ama Osimhen Davinson Jakobs oynayacak olursa biz onları rezil edebiliriz
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güzel tespit tebrıkler peki ,hoca bunun farkındamı yanı vites düşürünce rakiplere puan yada mac verdigimizin ?savunma konsantrasyonu ve disiplini düşük takımız ne yazık ki. takımda savunma özellikleriyle öne çıkan 2 oyuncu var biri jacobs, diğeri nelsson. jacobs sakatlıkla denklemden çıktı, nelsson da ayağına taş bağlı gibi oynadığı için alternatifin alternatifi olabiliyor artık anca. diğerleri arasında seçtiği maç için muazzam savunmacıya dönüşebilen davinson dahil apo, metehan, kaan, hepsi esasında oyun kurma becerileri nedeniyle değişilmez görünüyorlar. jelert, light jacobs etkisiyle oyunda kaldığı süre içinde bayağı zaafiyeti kapattı ama o da çıkmak durumunda kalınca yine tamamen rakibin insafına bırakılan bir 10 dakika oynamak zorunda kaldık. o dakikadan sonra kaybetme ihtimali de çok uzak değildi, o yüzden kaybedilen 2 puandan ziyade kazanılan 1 puan olarak görüyorum ben bu akşamki sonucu.
devre arası ayakları biraz zayıf da olsa, belki yaşı ve potansiyeli de tam çıkmamış da olsa savunmacılığı ön planda kemik 1 stoper katılmalı takıma. aynı şekilde onyedika tarzı top geçer adam geçmez 1 orta saha da. bu takım her rakibe karşı rahat gol çıkartabilecek bir oyun akışına ve oyuncu kalitesine sahip ama azıcık vites düşürdüğünde her rakibini maça ortak edebilecek bir savunma zaafiyeti olduğu da ortada.
farkında ama hala oyuncu kalitesini oyun disiplinin önüne koyuyor. şu ziyech'in artık anca mertens'in alternatifi olabileceğini sağır sultan duydu artık. hala sağa atıp savunmada 90 metreyi tek oyuncunun çabasına bırakıyor. ziyech'i alana kadar ali yeşilyurt'u stopere atıp metehan'ı eyüp'ten alışık olduğu sağ beke çekse en azından 2-2'den sonra 3'ü de yedirebilecek pozisyonları vermezdik. kadro çok dar ama bugünkü maçı jelert çıktı diye 2-1'den kaybedecek raddeye getirecek kadar da değildi.güzel tespit tebrıkler peki ,hoca bunun farkındamı yanı vites düşürünce rakiplere puan yada mac verdigimizin ?
ben emin degilim farkında yada degil diyemiyorum cünkü farkında olan hoca 2 transferi net stoper ve ortasahaya yapar ama hoca yana yakıla kanat arıyor
yani hoca hastalıgın teşhisini dogru yaptımı emin degilim hala
basit gol yeme problemimizi çözsek zaten tüm sorunlar çözülecekAn itibari ile 36 takım arasında bizden fazla gol yiyen Tel Aviv, bjk, Karabağ, Nice ve Kiev. Takımda gol yeme hastalığı var. Bu arada en çok gol atan da biziz. Evet gol de çok atıyoruz ama yediklerimiz Riga, Alkmar ve Malmö den yediklerimiz 6 puana mal oldu.
Attıklarımız kadar yemediklerimiz de bizi üst turlara taşıyacak. Özellikle son 30 dakikalarda takım fizik ve kondüsyon olarak düşüyor. Goller de ondan sonra geliyor genelde.
peyman yiyen deberabere bitecek
gscde ne zaman biri maç başlığında peyman yediyse berabere bitmiş
Ekli dosyayı görüntüle 270370
Sağol renktaşTahmin hususunda exper 1 isimsiniz Rtaş.