⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Bu maç niye önemsiz görülüyor anlamıyorum. Mutlaka kazanmamız gereken bir müsabaka. İlk 8'e girmek hayati önem taşıyor.

Play-off'a kalırsak hem fazladan 2 maç oynayacağız (birisi fener derbisi öncesi) hem de turu geçersek ilk 8'deki takımlardan biri gelecek son 16'da. Bilbao, Frankfurt yada Ajax'la falan uğraşacağız durduk yere.

İlk 8'de olursak 2 maçı es geçtiğimiz gibi bir sonraki tur da play-off'tan gelenle oynayacağız. Tabi burada kura şansı da lazım ama en formda takımları atlıyoruz en azından 1 tur için. Çok çok önemli bence Malmö ve Kiev maçları.

Tedbirli konuşuyordum da vurur geçeriz.

o bolin denen herifi bjk maçında da çok beğenmiştim. al'de nico williams'tan sonra en başarılı 2. dripling yapan oyuncuymuş. çok tehikeli bir herif. arkasında da busanello diye iyi bir herif oynuyor. bayağı iyi o da.

bizde sağda ziyech falan oynarsa sıkıntı yaşayabiliriz. full koşan adamlardan kuralım takımı. öyle bir maç.

o bolin denen herifi bjk maçında da çok beğenmiştim. al'de nico williams'tan sonra en başarılı 2. dripling yapan oyuncuymuş. çok tehikeli bir herif. arkasında da busanello diye iyi bir herif oynuyor. bayağı iyi o da.

bizde sağda ziyech falan oynarsa sıkıntı yaşayabiliriz. full koşan adamlardan kuralım takımı. öyle bir maç.
sokuk bir oyun oynayıp 2-0 yeniliriz gibi

Bu sezonki tek taktiğimiz topu Osimhen'e şişir o bir şekilde halleder idi. Şimdi hem Osimhen hem de İcardi yok. Bakalım Okan Bey nasıl bir oyun şablonu ile çıkacak bugün maça. Çok merak ediyorum açıkçası.

Bunların stadı ülkenin en iyi stadı seçilmiş zemini hali saha değildir umarım o zeminde bizimkiler hiç kosamiyor

Eksik çok. Malmö ve Trabzon maçlarını kayıpsız atlatırsak harika olacak.

Berkan, Demirbay, Jelert, Batshuai, Nelson, Ziyech bu iki maçta kendilerini göstersinler artık. Sezon başından beri pek faydaları olmadı.

Bu iki maçı alırsak büyük avantaj yakalarız.

Geri
Üst Alt