Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.011
- 8.354
- 2.368
Maç sonu resmi hesaptan groklu paylaşım gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En büyük eksikliğimiz oyunu kontrol edemiyoruz riskli hücum dönüşü gol oluyor.Daha rakip basmamış pas hatası yapıyoruz 3 4 metreye.Maçın hemen başında armut gibi gol yemekten gına geldi artık. Maç başlar başlamaz biraz kontrollü oynayıp hata yapmamak bu kadar zor olmasa gerek.
Ya volkan hadi biMaç sonu resmi hesaptan groklu paylaşım gelmeli
Oynayamaz. İntihar olur. Demirbay kanatta oynar anca.Sara yerine Demirbay'da oynayabilir
Yusuf zaten yokmuş ki sakatmış o daYusuf Demir yerine Ziyech ile başlamazmı ?O derecemi .Göreceğiz.Diğer bütün diziliş mecburen kabulumuzdur.Jakobs hala yokmu?
Sara yerine Demirbay'da oynayabilir
Dostum sen yorum yapma artıkBizim takıma sponsor olan sayfa böyle 1 ilk 11 vermiş diğeri de Trt Spor'un verdiği ilk 11..
![]()
![]()
muratcım emreyle yarışıyormusunz yahu arada bir olumlu mesajda yazın abicimMaç'ın hakemi bu yıl Kırmızı Kart vermemiş bana bizim takımdan 1 oyuncuya Kırmızı Kart verir hissi geldi yav![]()
Oranlar ne diyosa onu söylüyom tahmin bu sonuçtamuratcım emreyle yarışıyormusunz yahu arada bir olumlu mesajda yazın abicimbiriniz attılar digeriniz yenilir oran bunu gösteriyor
nostradamus zannedecek millet
Muratmuratcım emreyle yarışıyormusunz yahu arada bir olumlu mesajda yazın abicimbiriniz attılar digeriniz yenilir oran bunu gösteriyor
nostradamus zannedecek millet
Murat Durmaz hiç durmaz!!!1 Kral!!Oranlar ne diyosa onu söylüyom tahmin bu sonuçta![]()
Cansın Kemal'imMurat Durmaz hiç durmaz!!!1 Kral!!
Okan Hoca, Malmö’ye karşı oyun disiplininden kopmayarak *üçlü savunma ile sahaya çıkmasını bekliyorum.
Abdülkerim ve Jelert ilk 11’e dönüyor. Hakim Ziyech ise yedeklerde.
Kaya Temel
Maçın hemen başında armut gibi gol yemekten gına geldi artık. Maç başlar başlamaz biraz kontrollü oynayıp hata yapmamak bu kadar zor olmasa gerek.