- 29 Ocak 2011
- 45.792
- 17.275
- 2.748
nelson üçlü de ortada tabut gibi oynadı en son hoca tekrar dener mi bilinmez oğuzumMetehan-Victor-Davinson üçlüsü de çıkabilir tabi, Okan hoca'nın takdiri artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelson üçlü de ortada tabut gibi oynadı en son hoca tekrar dener mi bilinmez oğuzumMetehan-Victor-Davinson üçlüsü de çıkabilir tabi, Okan hoca'nın takdiri artık.
Oyuncu kalmadı ki üstad takımda %50 ile devam ediyoruz, kalanlarla kadro yapmaya çalışıyoruznelson üçlü de ortada tabut gibi oynadı en son hoca tekrar dener mi bilinmez oğuzum
evet işte üçlü oynayacak malzeme yok şuan çok bariz bu. Nelsonla çalışmıyor bizim üçlümüz. Başka takımda oynar da bizde çok sırıtıyor ayaksızlığı. Topun bol bol davinsona döneceği bir dörtlüyü tercih ederim.Oyuncu kalmadı ki üstad takımda %50 ile devam ediyoruz, kalanlarla kadro yapmaya çalışıyoruz![]()
Barışın sakatlığından çok korkuyorum şahsen. Yürüyerek çıktı ama Allah korusun dizde ve bağlarda ciddi birşey olabilir1 puan çok kritik imho
Yine de sakatları bu maç sahaya atmayalım, Barış-Osimhen dahil
Sezonun gidişatını belirleyecek 1 durumBarışın sakatlığından çok korkuyorum şahsen. Yürüyerek çıktı ama Allah korusun dizde ve bağlarda ciddi birşey olabilir
İcerden sezonu kapatabileceğine dair duyum varmış. Uğur Karakullukçu kanalında söyledi.Barışın sakatlığından çok korkuyorum şahsen. Yürüyerek çıktı ama Allah korusun dizde ve bağlarda ciddi birşey olabilir
B.ku yedik. Böyle ligin içine edeyim, alayı oeİcerden sezonu kapatabileceğine dair duyum varmış. Uğur Karakullukçu kanalında söyledi.
İcerden sezonu kapatabileceğine dair duyum varmış. Uğur Karakullukçu kanalında söyledi.
Defans Allaha emanet
Cik sen oyna ozaman Rahmi adam yok adamDefans Allaha emanet![]()
ne güzel Allah'a emanetDefans Allaha emanet![]()
Yok Harry Kewell oynasin ben niye oynuyorumCik sen oyna ozaman Rahmi adam yok adam