Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet tebrik etmen gerekiyor bu kadar eksikle ağlamadığı için hala sonuna kadar savaştığı içinNapalim şu rakibe yenilirsek tebrik mi etmeliyiz senin beklentin nedir şanlı malmo deplasmanindan?
%100Bats ile oynayacagima 4-6-0 oynarim daha iyi yemin ediyorum. Demirbay sahte 9 gibi takilsin.

Bence de Avrupa herşeyden önemliabi neyi dinlendirelim - avurpa maçı - sanki 18 puanla lideriz gibi.
elde ne varsa oynayacak tabi.
burda alternatifi az kadroyu eleştirebilriz, neden dinlenmedi vs değil.
banko yenilgi mi istiyordunuz mesela ya da tek kale yaslanmış takım mı izleyelim... yenmeye oynayacağız tabii ki...
soruyu yanlış sormuşum, sakatlıgını soracaktım aslındaSakatlandı
Az bizim.mactan sonra 3 0 ajaxi yendiRakipleri ligin en kötü takimi.
Ne anlatıyorsun ya okuduğunu anlama problemin mi var ? Ben oyuna mı laf etmişim bu kadroyla maçı bitirmek zor demişim. Adamların kondisyonu zaten iyi bizde 12-13 oyuncuyla maç bitirmeye çalışacağız.
inşallahalacağız maçı
Bazı maçlarda kontra taktiği uygulayabiliriz. Dün bilbao tek pozisyon vermeden kendini yormadan maçı aldı gitti. Biz her maç 2 gol yiyip çok pozisyon veriyoruzabi neyi dinlendirelim - avurpa maçı - sanki 18 puanla lideriz gibi.
elde ne varsa oynayacak tabi.
burda alternatifi az kadroyu eleştirebilriz, neden dinlenmedi vs değil.
banko yenilgi mi istiyordunuz mesela ya da tek kale yaslanmış takım mı izleyelim... yenmeye oynayacağız tabii ki...