⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Rezil kadro planlamamızın acısını çekmeye başlayacağız. Ts, kayseri ve malmö maçlarından 2 mağlubiyet 1 beraberlik bekliyorum

Jacobsu sakin oynatma hoca son yarim saat 20 dakka filan al ligte bize lazim aman yine sakatlanmasin

jelert ve nelsson bu maça 11 çıkarlar herhalde. Ziyech de mecbur oynayacak, sağ kanadı jelert tek başına savunmaya çalışacak ama muhtemelen başaramayacaktır. Yine de oynasın

Trabzon macinda abdulkerim doner bence hoca sivas macindan once jacobs malmo macinda doner ama cok zorlamadan saglikli dondurecegiz sonrada abdulkerim donecek dedi

Kaanin 2 haftasi daha varmis

Yani Trabzon macinda Sanchez Abdulkerim tandemine geri kavusuruz Jacobs klubede baslar Nelsonuda iceri atip 3 lu deneyecektir bence

Barista yokken kalkip 4 lu oynamaz bence

Yunus Sallai iki kanat Batshuayi
Toreria Sara Mertens Belki ortada Berkani kullanip Toreria ile full baski yapabailir aslinda iyi bir kadro olur

Bence kadro budur. Nelsson a rehabilitasyon Okan hocanın işi. Bu adam Metehan ın altında bir adam değil abi gidene kadar katkı verecek öyle bir şey yok hayrına durmuyor burda. Malmö izlediğim bi takım değil ama uzun top sıkça kullandıklarını tahmin ediyorum o topları süpürecektir Nelsson.
50f0c169b9d75ca7d39bea8cbdd08c47.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen aldik daha napcaz yeaa diyen ibrahim beye bikez daha selam olsun bari sallaiyi yazabilseydik ulan ben sizin.

Jakob tam iyilesmediyse riske atmaya gerek yok. Simdi 45dk oynayip sonra tekrar 1 ay ortadan kaybolmaktansa, iyice iyilesip öyle oynamasi daha hayirli

Ziyech’in de artik bir katki da bulunmasi lazim

Baris,yunus,osimhen,mertens,icardi ve batshuayi bize defalarca skor katkisinda bulundular

Artik sira ziyech’e geldi

Muslera
Jelert Metehan Sanchez Berkan
Torreira Sara
Ziyech Mertens Yunus
Batshuayi

Berkan yerine jacops olabilir

Metehan yerine ise duruma göre nelsson olabilir eger bildigimiz nelsson geri dönecekse

Osimhen'in gidişi bu Maçlar'a bağlı.Uefa Avrupa Ligi'nde devam edilmezse Psg veya Chelsea'ye gider.Juventus'ta talip olmuş Vlahovic'in gitme ihtimaline karşılık olarak.Dünkü oynanan Maç'ta Barış'a yapılan şerefsizliği görünce gitmek için istekli olabilir..

Osimhen'in gidişi bu Maçlar'a bağlı.Uefa Avrupa Ligi'nde devam edilmezse Psg veya Chelsea'ye gider.Juventus'ta talip olmuş Vlahovic'in gitme ihtimaline karşılık olarak.Dünkü oynanan Maç'ta Barış'a yapılan şerefsizliği görünce gitmek için istekli olabilir..
Komployu azalt dostum

Geri
Üst Alt