⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Sonradan toparladik ve karsilik verebildik

Gol tam zamaninda geldi

Elimizde oyuncu kalmadi ama buna ragmen birseyler yapmaya calisiyoruz

Skoru tutacagimizi zannetmiyorum öne gecmek icin risk alacagiz bana göre

Yunus'un daha fazla oyun içinde olması gerekiyor. Sara bugün ruh gibi. Metehan bizim ligde üst sıra takımlarda oynayacak kalitede değil.

galibiyet baya önemli birazdan

ajax - lazio
lyon - frankfurt

maclari var dört takim da ilk 8de yani her sonuc bizim ilk 8de bitirmemiz icin faydali olacak gibi

Bu kadar sakatlık normal değil, hocaya bu kesin sorulmali, geçen sene de Şubat ayında takım kalmamisti

Davinson topsuz oyunda sakatlandı herhalde en tehlikelisi stoperlerimiz sıraya girmiş gibi tek tek gidiyor

dar kadronun sıkıntıları sanchez-torreria-sara bu adamların yedeği yok

1734028697410.png

Her maç çok pozisyon veriyoruz. Üçlü oynamaya da gerek yok. Zaten Sanchez de sakatlandıysa üçlü hayatta olmaz.

Batshuayi resmen takımı eksik oynatıyor Osimhen'siz Trabzon maçı çok zor geçer umarım yetişir o maça. Sanchez'de klasik sakatlanmasını yaşadı yine 2-3 hafta olmaz. Bu maçı da bunca eksikle nasıl bitireceğiz bilmiyorum Torreira'da sekiyordu onda bari birşey çıkmasa artık. Resmen takımın yarısı sakatlandı bu şanssızlık nedir böyle.

Maçtan önce yazdım tek taktiğimiz Osimhen’e at o halleder idi. Bakalım Osimhen olmayınca ne oynayacağız demiştim. Görüldüğü üzere hiçbir şey oynamıyoruz. Okan Hoca ne yapıyor?

Geri
Üst Alt