AL 24/25 H:7 | Beşiktaş 4-1 Athletic Club | MS | 22 Ocak | TRT 1

Bu arada bizde ciddiye aldığımız maçlarda oynadığımız oyu ortada. Boktan takımlarla olan oyunlar bizim gibi takımların sorunu.

Demirbay gibi rezil adamların yerine kenardan sahayı yiyecek adamı sokmuş olsan şu dakika farklı konular konuşulurdu

Hala Okan Buruk'un oturduğu yalayanlar görüyorum ondan TD falan olmaz! Türkiye liginde şampiyonluklar daha öncede dedim tamamen rakibimizin olmamasından kaynaklı! Eğer ki Fenerbahçe'de Galatasaray kompleksi olmasaydı iyi yönetilseydi İsmail Kartal'ın kat kat iyi olduğunu herkes görecekti. Fenerbahçe Galatasaray kompleksi olmayan diğer branşlarda bakın nasıl iyi oynuyor.

sizce biz avrupada başarılımıyız?Şamp liginde gruptan çıkamadık. bu sene şamp ligine kalamadık. Tothenam maçı hariç ki o maçta bile son dk ecel terleri döktük. kiev rigas malmo gıbı takımlara puan kaybettik. Büyük ihtimal ilk 8 de hayal. Nerde başarı?
yok

Maçı izlemedim ama skoru görünce utandım.

Bizim milyon avroluk eşekler utanmış mıdır acaba? Hatta acaba hiç utanma duyguları var mıdır onu da bilmiyorum.

Biz de kendi işimizi zorlaştırdık yahu, böyle bir şey olamaz. Kafayı yemelik. Üstüne FB'de Lyon'u yenerse hadi bakalım :asd:

week GIF
Fb lyondan en az beraberlik bekliyorum fb yenebilebilir.

Geri
Üst Alt