- 1 Haziran 2015
- 27.480
- 19.069
- 2.148
iğrenç bir hafta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz hep presli oynadık o maçı. Kontrollü oynayamiyoruz pres bitti mi takım dagiliyor helva gibi oluyorBayern'e karşı ilk 70 dakika süper oynadık
yoksizce biz avrupada başarılımıyız?Şamp liginde gruptan çıkamadık. bu sene şamp ligine kalamadık. Tothenam maçı hariç ki o maçta bile son dk ecel terleri döktük. kiev rigas malmo gıbı takımlara puan kaybettik. Büyük ihtimal ilk 8 de hayal. Nerde başarı?
Zaten bu yüzden güzel ya. Bizim de tekrar toparlanıp 3'lüye dönüp Ajax'ı yenip ilk 8 girmemiz lazım.Her maçin hikayesi farkli diye bosuna söylenmiyor
pil bitince fark yiyecektik ama herifler atakları bitiremedi son 20 dk. ideal bir futbol değildi.Bayern'e karşı ilk 70 dakika süper oynadık
Fb lyondan en az beraberlik bekliyorum fb yenebilebilir.Biz de kendi işimizi zorlaştırdık yahu, böyle bir şey olamaz. Kafayı yemelik. Üstüne FB'de Lyon'u yenerse hadi bakalım
![]()
31, 34, 36. sıradaki takımlara puan vermiş bir takımın taraftarı olarak utanmalıyız zatenUtandım.
Utanmaya ne meraklı adamlarsınız ya. Şike mi yaptık, yüz kızartıcı suç mı işledik utanalım?Maçı izlemedim ama skoru görünce utandım.
Bizim milyon avroluk eşekler utanmış mıdır acaba? Hatta acaba hiç utanma duyguları var mıdır onu da bilmiyorum.
Ben de onu diyorumelenmesi iyi bir şey değil
Bizim ilk 8 işi çok zor bence rtaşZaten bu yüzden güzel ya. Bizim de tekrar toparlanıp 3'lüye dönüp Ajax'ı yenip ilk 8 girmemiz lazım.
bravoBen de onu diyorum
Hayırdır ne anlatıyorsun?Utanmaya ne meraklı adamlarsınız ya?
Atletiko ilk 8 girmeyi garantiledi adamların umrunda olan bir maç değilMaçı izlemedim ama skoru görünce utandım.
Bizim milyon avroluk eşekler utanmış mıdır acaba? Hatta acaba hiç utanma duyguları var mıdır onu da bilmiyorum.