- 4 Aralık 2009
- 13.586
- 9.488
- 2.238
Fener'in ilk 24 dışında kalacağını sanmıyorum ya hatta ilk 16'da bile bitirebilir. Transfer yapıp benzini yüklediler, biz de tökezleyince ekstra motivasyon oldu bunlara. Malum yaşama sebepleri bunun üzerine olunca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen alman gereken puanı almazsan sonrasında hiç mızmızlanmayacaksın.Son 16’da fenerle eslesmek istemiyorum
Ona gore bi skor cıksın
lyonla bir alakamız kalmadıyaralı parmağa işerler mi acaba
Neden son maça bıraksınlar öyle şey mi olur.Son maçları evinde ludogoretsle yani banko maç, kazandıkları an ilk 8deler zaten
kievi yenemediğimiz için aslında hepsine bakmak durumundayız biraz.lyonla bir alakamız kalmadı
yenersek çıkarız yenemezsek çıkamayız başkasına bakmıyoruz
EĞER iddaaları varsa aynı şey bu reziller içinde geçerliNeden son maça bıraksınlar öyle şey mi olur.
ajaxı yenersek her türlü kalırız ya puan kurtarırkievi yenemediğimiz için aslında hepsine bakmak durumundayız biraz.
bugün sonundaki maçlarda ilk 8 içinde kalırsak mucize olur. biz kievi yenmiş olsak dün bjknin maçında skora coşuyorduk , ulan top 3 zorlarmıyız diye.
ajaxi yensek bile hala averajdan dolayı kalmama ihtimalimiz de var.
düşündükçe deliye dönüyorum.
tüm kulvarlarda son 12 maçımızda 6 beraberlik var ya olacak iş değil - bi kupada geriden zorlanarak geldik o da saçmasapan oyun ötürü. diğerlerinde elindeki maçı bıraktın ve hala aynı formülü uyguluyor hoca
inşallah valla - AVLdeki rfs kiev vs maçlarında yaşananları nötr hale getirecek tek olay top 8 e kalmış olmak. artık 1-8 arasındaki ufak kura çekimi farklarına bakmayı bıraktım - son 16 da kolay rakip diyemezin kimseye zaten.ajaxı yenersek her türlü kalırız ya puan kurtarır
ilk turda elenmek en iyisi olacak gibi bizim için maalesefinşallah valla - AVLdeki rfs kiev vs maçlarında yaşananları nötr hale getirecek tek olay top 8 e kalmış olmak. artık 1-8 arasındaki ufak kura çekimi farklarına bakmayı bıraktım - son 16 da kolay rakip diyemezin kimseye zaten.
o ekstra 2 maç fikstürü çok kötü zamana denk geliyor.
bu akşam maçlardan sonra ihtimallere bakmak lazım.
bazen diyorum iyiki young boysa elenmişiz. ödül parası kötü olduda baya sıkıntı çekermişiz muhtemelen bu kafayla.
lig açısından bakınca evette ben kabullenemiyorum o mantığı işte maalesef yav.ilk turda elenmek en iyisi olacak gibi bizim için maalesef
rotasyonu zenginleştirebileceğimizi zannetmiyorum