AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

Fener'in ilk 24 dışında kalacağını sanmıyorum ya hatta ilk 16'da bile bitirebilir. Transfer yapıp benzini yüklediler, biz de tökezleyince ekstra motivasyon oldu bunlara. Malum yaşama sebepleri bunun üzerine olunca.

beşiktaş dünkü skorla %50-50 gibi durumu var playofflar için.

o iş çok enteresan oldu , aslında bizede çok ama çok yarardı TABİİ Bİ HALTI BECERİP EN ZAYIF TAKIMA KASIMPAŞA TARİFESİ UYGULAMASAYDIK...

bu maçta o açıdan çok önemliydi AMA GEREKENİ BİZ YAPAMADIK.

haliyle aslında en iyi sonuç beraberlik olur - berabere bitmese bile çok yorulmalarını dileyerek fenerin alması kötü olmaz.

yaralı parmağa işerler mi acaba

Son 16’da fenerle eslesmek istemiyorum

Ona gore bi skor cıksın
sen alman gereken puanı almazsan sonrasında hiç mızmızlanmayacaksın.

RFS - hadi alkmaara bir şey demedim diyelim , hadi orda kibar olalım - MALMÖ - KİEV

biz hep olsun malmö ve kievden 6 puanla bu işi kesinleştirirz diyorduk (mevcut hale baktığımızda 4 puan koyduğunda müthiş pozisyonda oluyorduk)

o yüzden bakılınca basit maçlardaki puan kayıpların geliyor seni tırmalıyor hepvakti geldiğinde.

aynı şeyi ligdeki paşa - eyüp ve hatay kayıplarındaki 6 puan olarak tekrar diyeceğiz (elindeki maçlarda puan bıraktın çünkü)

oynadığımız oyundaki kanser konu gibi sezon başından bri aynı dert ama çözüm üretme yok, yeni bir şey deneme yok hep cebimizdeki kredi , namağlup saçmalığı (ligde tüm maçları berabere bitirsen namağlupsun ama küme düşersin mesela )

Muazzam avantajlı ilk yarı fikstüründe akıl almayacak konsantrasyon kaybı - kötü futbolla kötü sonuçlar var. Kendi taraftarını sinir ederken karşı tarafıda oturduğu yerden motive ediyorsun.

sacma bir hafta olacak gibi

Şikecilerin kazanıp havaya girip takviye yapmaması mı, kaybedip alel acele yeni takviyeler yapması mı?

Gerçekten zor bir seçim bizim adımıza. Hem kaybedip hem de transferleri son anda iptal olsun bu iş huzur içinde çözülsün

lyonla bir alakamız kalmadı

yenersek çıkarız yenemezsek çıkamayız başkasına bakmıyoruz
kievi yenemediğimiz için aslında hepsine bakmak durumundayız biraz.

bugün sonundaki maçlarda ilk 8 içinde kalırsak mucize olur. biz kievi yenmiş olsak dün bjknin maçında skora coşuyorduk , ulan top 3 zorlarmıyız diye.

ajaxi yensek bile hala averajdan dolayı kalmama ihtimalimiz de var.

düşündükçe deliye dönüyorum.

tüm kulvarlarda son 12 maçımızda 6 beraberlik var ya olacak iş değil - bi kupada geriden zorlanarak geldik o da saçmasapan oyun ötürü. diğerlerinde elindeki maçı bıraktın ve hala aynı formülü uyguluyor hoca

Neden son maça bıraksınlar öyle şey mi olur.
EĞER iddaaları varsa aynı şey bu reziller içinde geçerli

midjelland deplasmanı öyle çantada keklik iş değil. bu maçı alamazlarsa baya baya son maçta elenme riskleri var. gerçi onlar buna olumlu bakarda.

kievi yenemediğimiz için aslında hepsine bakmak durumundayız biraz.

bugün sonundaki maçlarda ilk 8 içinde kalırsak mucize olur. biz kievi yenmiş olsak dün bjknin maçında skora coşuyorduk , ulan top 3 zorlarmıyız diye.

ajaxi yensek bile hala averajdan dolayı kalmama ihtimalimiz de var.

düşündükçe deliye dönüyorum.

tüm kulvarlarda son 12 maçımızda 6 beraberlik var ya olacak iş değil - bi kupada geriden zorlanarak geldik o da saçmasapan oyun ötürü. diğerlerinde elindeki maçı bıraktın ve hala aynı formülü uyguluyor hoca
ajaxı yenersek her türlü kalırız ya puan kurtarır

ajaxı yenersek her türlü kalırız ya puan kurtarır
inşallah valla - AVLdeki rfs kiev vs maçlarında yaşananları nötr hale getirecek tek olay top 8 e kalmış olmak. artık 1-8 arasındaki ufak kura çekimi farklarına bakmayı bıraktım - son 16 da kolay rakip diyemezin kimseye zaten.

o ekstra 2 maç fikstürü çok kötü zamana denk geliyor.

bu akşam maçlardan sonra ihtimallere bakmak lazım. Ajax havlu atabilir mi bilmiyorumda - umarım atmaz...iddasız ciddi olmayan rakibe motive olamıyor okan hoca çok belli - içten içe küçümsüyor yani. iddaalı maç olması lazım o yüzden . ama final niteliğineki maçlarda da karnesi zayıf.

bazen diyorum iyiki young boysa elenmişiz. ödül parası kötü olduda baya sıkıntı çekermişiz muhtemelen bu kafayla.

inşallah valla - AVLdeki rfs kiev vs maçlarında yaşananları nötr hale getirecek tek olay top 8 e kalmış olmak. artık 1-8 arasındaki ufak kura çekimi farklarına bakmayı bıraktım - son 16 da kolay rakip diyemezin kimseye zaten.

o ekstra 2 maç fikstürü çok kötü zamana denk geliyor.

bu akşam maçlardan sonra ihtimallere bakmak lazım.

bazen diyorum iyiki young boysa elenmişiz. ödül parası kötü olduda baya sıkıntı çekermişiz muhtemelen bu kafayla.
ilk turda elenmek en iyisi olacak gibi bizim için maalesef

rotasyonu zenginleştirebileceğimizi zannetmiyorum

ilk turda elenmek en iyisi olacak gibi bizim için maalesef

rotasyonu zenginleştirebileceğimizi zannetmiyorum
lig açısından bakınca evette ben kabullenemiyorum o mantığı işte maalesef yav.

forvetinde 24 yaşında zımba herif var - onu besleyecek oyunu oynayamıyorsun 1 adamın eksik olunca. 2 şampiyonluk üzerine kadrodaki bu zayıflık kudurtucu oluyor.

CL ye gitsen al para ödülünü - yapabileceğinin en iyisini dene geç denirde AVL de mecbursun o ihtimal varsa kovalamaya.

Lyon maçını fener salabilir mesela baktı ulan ligde ihtimaller var - ek fikstür işimize gelmez diyip. hiç şaşırmam.

Geri
Üst Alt