AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

Biz Kievi yenseydik yüzde 95 ilk 8 e kalırdık illa ki süpriz skorlar olacaktır.
dünkü Bjk - Bilbao varya full gaza getirirdi bizi yalan değil . daha üstüne ihtiyacımız çok yok ama moral motiasyon için çok önemli olurdu

Ajax maçında kafa rahat şekilde hedefli konsantrasyonla oynyabilirdik belkide

gel görki Kiev'de 3-1 de maç bitti - zaten BAY 10 kişili 2-1 skordan 3-1e dönünce maç kırılmıştı , büyük lütuf o pozisyonun dönmüş olması - 3-3 te hocamız 4üncü hakeme saat gösterdi saat dakika hesabı yaptı halbuki kaç maçtır çöp edilen 30 40 dakika var.

hatay üstü kievle - saha dışı konularıda öre öre kaos geldi şu an. 5 gün önce ve sonra diye büyük fark var.

dünkü Bjk - Bilbao varya full gaza getirirdi bizi yalan değil . daha üstüne ihtiyacımız çok yok ama moral motiasyon için çok önemli olurdu

Ajax maçında kafa rahat şekilde hedefli konsantrasyonla oynyabilirdik belkide

gel görki Kiev'de 3-1 de maç bitti - zaten BAY 10 kişili 2-1 skordan 3-1e dönünce maç kırılmıştı , büyük lütuf o pozisyonun dönmüş olması - 3-3 te hocamız 4üncü hakeme saat gösterdi saat dakika hesabı yaptı halbuki kaç maçtır çöp edilen 30 40 dakika var.

hatay üstü kievle - saha dışı konularıda öre öre kaos geldi şu an. 5 gün önce ve sonra diye büyük fark var.
Futbol böyle birşey işte bi anda herşey alt üst olabilir. Bi bakmışsın göztepeye puan kaybediyor fb yine şenlik olur. Ama Kiev maçı özelinde Okan hoca bence yanlış yönlendirdi takımı. Bizim takımın maçı bitirme konusunda acayip problemleri var 3-1 de maç bitmiştir normal şartlarda dediğin gibi ama bizim takım yine hızlı geçiş direkt kaleye gitme çabası devam ediyordu oyunu rolantiye almamız pas yapıp karşı takımı iyice yormak gerekiyordu. Değişiklikler çok geç kaldı mesela. Olur böyle kazalar diyeceğim de Okan hoca 3 senedir kazalardan gram ders almadı. Ligde başarı ölçüt değil bana göre çünkü lig kalitesi çok düşük sen 200 milyon+ kadro kurmuşsun zaten her türlü şampiyonluğa oynarsın rakibin mal olduğu için kolay şampiyonluklar aldın aslında kırılgan rakip var karşında çünkü.Bİrlik olsa fb hertürlü birinde şampiyon olabilirdi

Futbol böyle birşey işte bi anda herşey alt üst olabilir. Bi bakmışsın göztepeye puan kaybediyor fb yine şenlik olur. Ama Kiev maçı özelinde Okan hoca bence yanlış yönlendirdi takımı. Bizim takımın maçı bitirme konusunda acayip problemleri var 3-1 de maç bitmiştir normal şartlarda dediğin gibi ama bizim takım yine hızlı geçiş direkt kaleye gitme çabası devam ediyordu oyunu rolantiye almamız pas yapıp karşı takımı iyice yormak gerekiyordu. Değişiklikler çok geç kaldı mesela. Olur böyle kazalar diyeceğim de Okan hoca 3 senedir kazalardan gram ders almadı. Ligde başarı ölçüt değil bana göre çünkü lig kalitesi çok düşük sen 200 milyon+ kadro kurmuşsun zaten her türlü şampiyonluğa oynarsın rakibin mal olduğu için kolay şampiyonluklar aldın aslında kırılgan rakip var karşında çünkü.Bİrlik olsa fb hertürlü birinde şampiyon olabilirdi
brilik olmaları için gereken her şey bizim tarafta oluyor maşallah zaten.
trasnferde bile "çalm" diye lanse edip kendi taraftarını krizden çıkarıyorlar.

Ali koç ve acun ılıcalıya oturtup kağıt koysan "yazın istediğiniz senaryoyu" desen son 10-15 günlük süreci tasarlayamazlar gerçekten.

her maçta "olur böyle şeyler" diyebilirim - ama Kasımpaşa ve Kiev 3-3 lerinin bene affı yok.

TV yi kırıyordum 4üncü hakeme saat gösterdiğinde okan hoca KİEV maçında. o kadar sinirlendim. maç sonu açıklamarıda tamamen bahane ve defansif bana göre.

Fener kazanir

Iyi oynadiklari icin degil

Sirf bizim taraftarimizin enerjisinden dolayi

Fener kazansin ki daha fazla kendi takimimizi yerden yere vuralim diye firsat kollayan insanlardan dolayi fener kazanir diyorum ve daha rahat sallarsiniz takima

fbnin kazanması işimize yarıyor o yüzden kaybederler

Hala akıllanmamış taraftarlar görüyorum dün dediğim gibi Aslan tökezleyince çakallar ortaya çıkar fener bu maçı kaybetmeyecektir.

Şöyle 1 sekans izleyebiliriz bu Maç'ta.Fb'nin transferleri oynayamıyo.Cherki ve Mikautadze anlaşmasını izlemek için ekranlarda olacaz.2/2 1 şekilde Lyon kazanabilir bu Maç'ı bence yav :D

Bunlar adı Galatasaray'la geçiyor diye Mikautadze'yi falan ıslıklamasınlar şimdi. Attack Fener diye koreografi yapanlar bunu da yapar.

Fb Cherki'yi istiyosa Cherki bu Maç2ta Maç'ın adamı olup Fb taraftarlarını sinir etmeli :D Piyasasını arttırdıktan sonra taliplerini daha da çok arttırıp başka 1 takıma gitmeli bence yav :D

Fb iyi oynamıyor bu arada, bizden de kötüler. Yani Lyonu yensin isterim bize ilk 8 için hala fırsat çıkar ama zor maç yani.

Geri
Üst Alt