Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Yapma etme bjk 7-0 yenilirdi o macta gommenin de bir raconu varBjk nin depte bastığı takıma 75 80 dk şut atamadı eşekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma etme bjk 7-0 yenilirdi o macta gommenin de bir raconu varBjk nin depte bastığı takıma 75 80 dk şut atamadı eşekler
bizim maclari gergin hale getiren hocanin taktigi ve 2.yarilarda maci bitirecek oyuncularin kadroda olmamasindan kaynaklaniyorLyon sen buraya neden geldin, niye geldin?
Abi şu maça bak ya izledim yemin ediyorum 0 aksiyon.
Bizim maçlar gerilim filmi gibi mübarek IMDB puanı 8.2, konu aksiyon gerilim filminden çıkmış gibi oluyorum aslında tatsız da bu ne abi düz duvarı izlemisim gibi hissettim resmen
Ludo'yu yakınen tanırım puan almaları mümkün değilO iş belli olmaz.1 pts bile çıkabilir.
Çıkmadık candan umut kesilmez.
Trabzon maçı filan acayip zevkliydi ama diğerleri öyle değil yani bir ara bastiriyoruz atıyoruz da sonra pil bitiyor ne zaman gol yicez diye bekliyoruz son maçlarımız böyle maalesefbizim maclari gergin hale getiren hocanin taktigi ve 2.yarilarda maci bitirecek oyuncularin kadroda olmamasindan kaynaklaniyor
her mac rulet oynuyoruz, top bir o kalede, bir bu kalede. tarafsiz seyirci icin en zevkli maclar bizim maclar ama taraftar gözüyle kanser sebebi
Evet sakinligine ve top saklamasina bayildim. Goruldugu uzere futbolda her sey kosturmak degil. Adam orta sahada belli bir alani fizik gucu ile cok iyi parselliyor. 36 yasinda bunu yapabilmesi cok iyi. Bizim Torreira formsuz bu aralar, yerine Matic olsa harika olur.Sahadaki en iyi oyuncu matic.Çok sakin çok rahat pas atıyor çok iyi pozisyon alıyor 36 yaşında birde.