AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

yav malinyonun oyunundan haberi yok milletin.. oyunu bu.. yok defans alıyormuş yok zart yok zurt.. böyle böyle topluyor işte yıllardır puanları..

Bizim ilk 8 bence yalan oldu, Skonto ve Kiev ile bıraktık ilk 8 i

Lyon sen buraya neden geldin, niye geldin?

Abi şu maça bak ya izledim yemin ediyorum 0 aksiyon.

Bizim maçlar gerilim filmi gibi mübarek IMDB puanı 8.2, konu aksiyon gerilim filminden çıkmış gibi oluyorum aslında tatsız da bu ne abi düz duvarı izlemisim gibi hissettim resmen
bizim maclari gergin hale getiren hocanin taktigi ve 2.yarilarda maci bitirecek oyuncularin kadroda olmamasindan kaynaklaniyor

her mac rulet oynuyoruz, top bir o kalede, bir bu kalede. tarafsiz seyirci icin en zevkli maclar bizim maclar ama taraftar gözüyle kanser sebebi

Mourinho en iyi döneminde de iyi oynatmıyordu Chelsea zamanlarına kadar hatırlıyorum adamın oyunu bu zaten. 3-4-1-2 yi çözdü ama Türkiyede arkayada 2 tane atletik stoper aldırdı puan kaybeceklerini düşünmüyorum kolay kolay ligde.

Cherki gerçekten çok iyi topçu. Şöyle sağlam ve yetenekli bir ortasahamız olmadı yıllardır.

bizim maclari gergin hale getiren hocanin taktigi ve 2.yarilarda maci bitirecek oyuncularin kadroda olmamasindan kaynaklaniyor

her mac rulet oynuyoruz, top bir o kalede, bir bu kalede. tarafsiz seyirci icin en zevkli maclar bizim maclar ama taraftar gözüyle kanser sebebi
Trabzon maçı filan acayip zevkliydi ama diğerleri öyle değil yani bir ara bastiriyoruz atıyoruz da sonra pil bitiyor ne zaman gol yicez diye bekliyoruz son maçlarımız böyle maalesef

Mikautadze halil dervişoğlunun tempolu versiyonu max ederi 15 1 kuruş fazlası değil

Abi Kiev'i yensek ilk 8 garanti gibi birseydi. Gercekten cildirmamak elde degil, ayiptir..

Tamam çok saçma puanlar kaybettik ama en azından hem Fener'in hemde Beşiktaş'ın Avrupa liginde önünde tamamlayacağımız garantilendi. Bunlara böyle bir koz vermemek iyi oldu tabiki umarım Ajax maçında ilk 8'e atabiliriz kendimizi.

Sahadaki en iyi oyuncu matic.Çok sakin çok rahat pas atıyor çok iyi pozisyon alıyor 36 yaşında birde.
Evet sakinligine ve top saklamasina bayildim. Goruldugu uzere futbolda her sey kosturmak degil. Adam orta sahada belli bir alani fizik gucu ile cok iyi parselliyor. 36 yasinda bunu yapabilmesi cok iyi. Bizim Torreira formsuz bu aralar, yerine Matic olsa harika olur.

Matic-Sara-Cherki 3'lusu ile oynayabilsek cok super olurdu.

şerki ve yunusun koşu mesafeleri incelenmeli.. herkes top ayağındayken ki durumuna bakıyor..

Bizim bunlara şampiyonluk vermemiz mümkün değil ya istesek de vermeyiz.

Geri
Üst Alt