Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.697
- 44.857
- 2.388
bizim stada gelirken yorgun olmaları gereknoldu yaw. tırstın mı tek kulvara kalan fbden yoksa
tırsma neyin asla yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim stada gelirken yorgun olmaları gereknoldu yaw. tırstın mı tek kulvara kalan fbden yoksa
gidişat tam tersini gösteriyor. bu itler avrupayı satacak. bizimkiler de ajax'ı yenemeyip 24 maçıyla uğraştıracakbizim stada gelirken yorgun olmaları gerek
tırsma neyin asla yok
avrupada bence 1 puan bile yeter bu şerefsizlerin 24 yapmasınagidişat tam tersini gösteriyor. bu itler avrupayı satacak. bizimkiler de ajax'ı yenemeyip 24 maçıyla uğraştıracak
Bu yorumu yapmağa gelmistim. Rts benden önce yapmisFner ilk 24 için ( yorulmalı) lyon ilk 8 için ( rakip) 1 puan harika olur. Ama gelirde lyon 5 tane saplarsada gecemiz güzel olur o yüzden ne bok yiyorlarsa yesinler
Bizi ilgilendiren bişey yok sanki bana Messi pushdt sen kimsin GS beğenmiyorsun. Salsınlar şu herifi artık.çikotadze oynar mı
10 sene önce olsa katılırdım ama şuan yok abi. Bunların katkısıyla gelişecekse gelişmeyelim.Ligteki rekabeti bir yana bırakalım. Türkün türkten baska dostu yoktur.
Kazansinlar, kazansinlar ki ülke futbolu gelissin
Ebedi dostumuzu destekliyoruzbi işe yarayın .
bu maçtan çıkacak hiç bir sonuç (skor değil 1-0-2 olarak sonuç) kötü olmaz.