AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

ifb nin turnuvadan elenme ihtimali hiç az değil. Son maç mişiland deplasmanı olduğunu da düşünürsek. Açıkçası şuan elenmelerini istemem. Bizim maça yorgun çıkmaları işime gelir. ifb kazansın üzülerek söylesem de. Hem Lyon da rakibimiz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mikautadze denilen eleman icin vitrin maci. kimdir necidir oynarsa görürüz

Üzgünüm ama ifb nin kazanması lazım

Mert Müldür (Sarı-kırmızı kart cezalısı), Serdar Aziz (Oynama izini yok), Filip Kostić (Oynama izini yok), Burak Kapacak (Oynama izini yok), Levent Mercan (Oynama izini yok), Oğuz Aydın (Oynama izini yok), Bartuğ Elmaz (Oynama izini yok), Allan Saint-Maximin (Hasta), Dominik Livakovic (Üst adale yırtığı), Jayden Oosterwolde (Çapraz bağ yırtığı), Rodrigo Becão (Çapraz bağ yırtığı)

Lyon akıllı oynarsa kazanır gibi görünüyor. Fener 90 dk taşıyaz maçı.

Ligteki rekabeti bir yana bırakalım. Türkün türkten baska dostu yoktur.

Kazansinlar, kazansinlar ki ülke futbolu gelissin

Ligteki rekabeti bir yana bırakalım. Türkün türkten baska dostu yoktur.

Kazansinlar, kazansinlar ki ülke futbolu gelissin
10 sene önce olsa katılırdım ama şuan yok abi. Bunların katkısıyla gelişecekse gelişmeyelim.

Bize doğrudan veya dolaylı katkısı olmadığı müddetçe bunları asla desteklemiyorum. Bu maçı kazanmaları bize yarıyor bu sebeple kazansınlar isterim ama şu durum değişsin asla. İçerde dışarda rezil olsunlar.

Normalde Lyon bunların içinden geçsin isterdim ama bence Avrupa'da devam etmeleri lazım en azından play off oynarlarsa yoğun fikstürde çok daha fazla yıpranacaklar.

Hatta şöyle play off oynarlarsa bizim derbiden hemen önce deplasmanda bir takımla maç yapacaklar

Mutlaka puan almalari lazım, lyonun en önemli oyuncusu llacazette sakat onun yerine makati oynatiyorlar

Lyon bunları bile yenemez zaten berbatlar şuanda

bi işe yarayın .

bu maçtan çıkacak hiç bir sonuç (skor değil 1-0-2 olarak sonuç) kötü olmaz.

Bizim 2 maç rezalet oynayıp puan kaybettiğimiz zamanda bu maçı kazanacaktır ve derbiye kadar zaten kolay maçları var puan kaybetmeden moralli ve egolu bir şekilde geleceklerdir.

Geri
Üst Alt