AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

Elendi sayılır bunlar son maç 1 puan yetmeyebilir

Su morinho'nun maximinden verim alamaması müthiş bir olay bizim için, şu yazdığımda gram şakam yok barış gibi bir oyuncunun 10 gol attığı bir formasyonda bu adam bizim elimizde olsa 3 katı fazlasını yapar, aptal bir oyuncu falanda değil bu arada herkes eşşek muammelesi çekiyor ama hiç öyle değil

bu lyon bir boka yaramaz takim. celimsizleri toplamislar. adamlarda fizik gücü yok, bitiricilik yok. hepsi birbirine benziyor.

ilkokul bebesi gibi topculara karsi maximin sov yapti. az fizikli adam olup orta yapsalar gol gelecekti.

Şikeci İtalyan hakemin desteği ile 0 isabetli şut ile 1 puanı aldı, bizim sahamıza gelip 6 puan + 2li averajı kapatıp şampiyon olacak fb.

Lyon sen buraya neden geldin, niye geldin?

Abi şu maça bak ya izledim yemin ediyorum 0 aksiyon.

Bizim maçlar gerilim filmi gibi mübarek IMDB puanı 8.2, konu aksiyon gerilim filminden çıkmış gibi oluyorum aslında tatsız da bu ne abi düz duvarı izlemisim gibi hissettim resmen

Bize mücade eden, toplu topsuz oyunda olan adamlar gerek. Ne mika nede çerki bize yaramaz
Cherki nasil yaramaz adam beyin gibi topu ikinci bolgeye gecir ver ayagina herif maestro gibi bir sut yok harici hersey var bizim oyunu 2 level yukari tasir kosmakla olmadigini baris alperden goruyoruz

Hakem net şaibeli! Maçı bitireceksen neden Cengiz'in uzun top oynamasını bekledin? Cengiz'in uzun topu tembel olunca Lyon'lu topçunun önünde kaldı. Fener ceza sahası kalabalık, topu kapan Lyon'lu topçu kafayı kaldırıp orta yapacak iken maçı bitirdi satılık köpek!

Avrupada şöyle hakemler gorunce deliriyorum ligte zaten cekmiyormusuz gibi bunları. Ve bu lyon şut nedir bilmiyorken iyi bile gelmiş bu siralara

Geri
Üst Alt