⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Bari Avrupa'da final hedefimiz var felan demeyelim acziyetimizi görmeden. Hiçbir şey bilmiyorsan haddini bilirsin;alırsın Nelson'u göbeğe Göztepe, Başakşehir maçı gibi skoru tutarsın ya da orta sahayı üçleyip oyunu tutarsın.Biz göle maya çalıyoruz her seferinde ya tutarsa diye.

hala 2 tane daha forvet gelmedi mi takıma ya 10 atıp 10 yeriz nolacak sanki

Bu futbolcularin cogunu kotu gosteren, oturmus taktigimizi 3-4-2-1i bozup kafasindaki takintiya donup duran Okan Buruktur.

3-4-1-2 ile biz Tottenhami ezdik mi? Ezdik, 70 dakika super pres yaptik mi? Yaptik.

Embesilmisin kardesim sen inatla 4 mactir oturmayan taktigi inatla takima dayatiyosun?

Young Boys macindan sonra defetmeliydi bu herifi diycem 3-1 Fener deplasmani durduruyor bir.
3 lü sistemde savunma üzerine ağırlık verecekti. Yemin ediyorum çatır çatır top oynuyorduk. Aşırı keyif alıyordum.

Jacobs içine etti gecebşn ne diye eğliyorsun angut musun nesin
Bu adamın kafa topuna çıkmama gibi bir huyu mu var. Geldiğinden beri 3.kez aynı golü yedirdi herif. Bu soktuğumun sahasında bek oyuncuları kafaya niye çıkmıyor arkadaş.

Aynı şeyi kaçıncı oluşta önlem almaya kalkışacaksın.

Yediğimizden fazlasını atarız fikri bir virüstür dedik. Yok biz futbolu okandan daha iyi bilemeyiz evet

Hava toplarinj yan topları rakibim vurduğunu gören bir hoca neden nelssonu almaz anlamiyorum

Oyunculara bahane bulmayın
Bu oyun şekline uyacak topçu dünyada yok
Farkında mısınız kaçıncı beki yedik, hepsi dandikti di mi
Nelsonun yedek olduğu stoper hattı dandik di mi

Bize süpürücü lazım, ön libero, oyun şekli de ona dönmeli
Toreira 6 diyoruz ama 6 oynatmıyoruz
Her atakta rakibin arkasından koşmak zorunda
Çünkü önde baskıda
Ortada ve ileride de organizasyon gösterecek, set çizecek hoca lazım
Bu sezon zor ben size söyliyim

Torera maç sonunda taraftara tepki gösterdi. Islıkçı götoşlarla işimiz var. Klüp tespit edip bloklamalı girişlerini.

Muslera bitti diyorsa kesin takımdan. Şampiyonluğu satacak yoksa

Nelssonu oynatmaya başla herifin piyasasını da düşürme artık. Satacak bi tane oyuncu çıkartmiyorsun okan. Olanin da kariyerini bitiriyorsun.

Geri
Üst Alt