⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Jelert in arkasında Davinson olursa daha iyi oynar. Bu maç oynasın bari abi bi kişi en azından dinlensin anasını satayım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üclü cikmazsak izlemeye gerek yok

valla kaan ayhan'ın pili ofansif anlamda yetmeyeceği için - jelert denense asla itirazım olmaz - ligde yok burda ne olduda oynatıyorsun yorumuda yapmam.

kağıt üzeridne zaten adamların yarı sahasında geçmesi lazım maçınçok büyük kısmının. hareketli adam kaan'dan daha iyi olma ihtimali gayet var.

o yüzden mertensde şart. başka adam yok aralara gir çık hareketli olup dağıt gibi özellikte.

mulera
sances kaan jakup
jalert toreyra berkan bay
mertens yunus
osimen​

malmöde iyiydi yaw bu dizilim dahilinde ????
Kamilbay girip de ortayı 3leyene kadar iyi değildi takım. Bu da sağ açık gibi takılıyordu zaten defansla alakası yoktu. Ben pas diyorum bu adamın kadroda olduğu tüm formüllere. Bunu oynatcağıma Apo veya Mertens'i oynatırım

Küfredesim geliyor bunla Kamilbay'ı görünce

Şu anki kadro bundan başkasını oynamaz ama beyimiz yine kaanı sağ bek yapıp ortodoks dünyasına yeni bir yıldız kazandıracaktır

1737456249654.webp

Capture.webp

Barış Alper 9,5 numara gibi forvete yakın oynayıp gol arayacaktır. Yunus bu maç biraz daha geriden topla çıkan bir oyun izletir. Mertens ileride pres yapıp baskı kurmaya devam eder. Geride 10 numara pozisyonuna geldiğinde de Yunus kontra hızlı çıkışlarla sol kaanadı yıpratır.

Jelert'în arkasında Sanchez, önünde de BAY olursa hiç sırıtmayacaktır.

yaw benimkini beğenmeyip Ahmet Arif Bayrak ahbabımızınkini beğendin ha: :mad:. Sara yokken kamilbayı oynatırım walla. Berkan iyi niyetli fln da 10 metre yanında hafif koşu yaparak ileri fırlıyan adam olunca neresine pas atacağını şaşırıyor. Takımda tempo ve ritim namına bişey kalmıyor. Sağda da barış daha iyi normalde tabi ki jelertten fln ama 3lünün avantajı çift forvet oynayabilmekte. O yüzden barışı ilerde yeğlerim şahsen. Salai de olmadığından sağ tarafa jelert kalıor. Malm maçında doğru dedin kamil girene kadar leş olduğumuz hususunda (gerçi herkes leşti) fekat jelertin de ustaca bi gol attığını unutmayalım. 4lüde bek olmadığı müddetçe arada sırada oynatılabilicek bi herif bence Jölert.

2 gündür bilet alamıyorum, işin kötüsü her girdiğimde kategorilere 10 dk da bir 2-3 bilet salıyorlar hemen doluyor ardından, artık bu bilet karaborsa işine inanacağım, her maç mı aynı şey olur.

Not: Yeni Statta min 30 maça gittim, süper final 8jk beraberliği dışında full galibiyet aldık, gitmediğim maçlardan kendimi sorumlu tutuyorum artık puan kaybı olunca.

Ekli dosyayı görüntüle 275755

Barış Alper 9,5 numara gibi forvete yakın oynayıp gol arayacaktır. Yunus bu maç biraz daha geriden topla çıkan bir oyun izletir. Mertens ileride pres yapıp baskı kurmaya devam eder. Geride 10 numara pozisyonuna geldiğinde de Yunus kontra hızlı çıkışlarla sol kaanadı yıpratır.

Jelert'în arkasında Sanchez, önünde de BAY olursa hiç sırıtmayacaktır.
Başarılı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay denen takima gol atamayan takimin macini izlemiyorum protesto ediyorum

Hadi kasimpasa Eyup anlasilabilir bir nebze bir kadro kaliteleri var su hataya 2 puan verdiniz ya uzunca sure ne takip edicem nede izleyicem

Sagligima yazik ya bagir cagir kale onunden topu havaya dikin o yuzden mi milyon eurolar kazaniyorsunuz

Neymis kosmus mucadele etmis su macta barisin yerine herhangi bir amator topcu koysaniz kale onunde 2 tane gol atmisti

Geri
Üst Alt