⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

4 lüye döndüğümüzden beridir kötü top oynuyoruz çünkü sağbek yok ve a.kerim kötü bu sezon. 3 lüde de kötü kontra ataklar yiyorduk ama iyi futbol oynuyorduk en azından. Sağ bek ve sol stoper alınmadan 4 lüye dönmek manasız oldu

Geçti o iş.

Ligde refaha kavuşmak için

İlk 24 dışı kalmak > ilk 8e kalmak > ilk 24e kalmak

İlk ihtimal kalmadığına göre ilk 8'e kalmak lazım. 24e kaldık mı fikstür iyice çetin hale gelecek.

Ha ilk 8e kaldıktan sonra ilk turda elenip lige dönmek lazım orası ayrı

transfer falan olmayacaksa direk elenmek mantıklı. bu dar kadro ile avrupa falan imkansız. bu yönetime güvenim hiç yok transfer yapılmauavaksa lige konsantre olalım

transfer falan olmayacaksa direk elenmek mantıklı. bu dar kadro ile avrupa falan imkansız. bu yönetime güvenim hiç yok transfer yapılmauavaksa lige konsantre olalım

Her türlü Avrupa‘da toplamda 10 maç yapacağımız garanti bari ilk 8’e kalıp tur atlayalım.

Acayip abartıyorsunuz çoğunuz. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Bu belki bizim için hayırlı oldu. Yönetim ve teknik heyet, takımın durumunu ve eksiklerini görmek adına transferleri bu sayede belki hızlandırır. Onlara kalsa Avrupa’da transfer dönemi kapanana kadar bekleyecekler.

Puan kaybedersek ciddi manada panik baslar hem yönetim de hem hoca, sonra tepe taklak gideriz. Her turlu kazanmak lazim bu maci

Bence ilk yarıdan bitiririz bu maçı yaw o kadar değil
Screenshot_20250118_120628.webp

Hatay maçındaki gibi gevşek ve özgüvenli başlamak yerine ilk 15 dakikada fişi çekmeliyiz. Rölantide olmaz. Parçalamalıyız.

kazanıp hatay maçının moralini düzeltmek zorundayız. gol yiyeceğimize kesin gözüyle bakıyorum. 3-1 4-1 falan yeneriz umarım

Geri
Üst Alt