⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Kaleyi bulan ilk şut gol oluyor

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2-0'ken bile risk alıyoruz zaman zaman oyunu rolantiye alsak bu golleri yemeyiz

Sara sakatlığı sonrası ciddi seviye düşüşü yaşadık. Orta saha transferi yapmayıp, demirbay ve berkan ile oynarsak geçmiş olsun.

Bi şekilde yiyoruz ben anlamadım bişey arkadaş.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Davinson ve Mertens'in şımarıklıkları yetti artık. Adam gibi maçı önemseyeceklerse oynasınlar, yoksa
Yoksası yok işte bizim hocanın hayatta façası yemez kesmeye.

yedigimiz golü hakem yedirdi o yuzden eleştiriler anlamsız başkada pozisyon yok zaten

Takımın üzerinde bir ölü toprağı var, sene başındaki Young Boys maçları zamanındaki form durumuna dönmüş gibiyiz.

Mertens yaşlı artık yani adam bu belli inatla yerine adam alınmıyor kanatlarımızın yeteneği biraz var ama aklı yok gibi bir ortalamaları yok kafalarına göre takılıyorlar

Galatasaray - Dinamo Kiev maçında ilk yarının en iyi futbolcusu 7.8 reyting puanı ile Dries Mertens oldu.

Devre arası kaleci alabiliyormuyuz

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera sen de yenilebilecek her topu yiyon dostum bi tane vav kurtarışın var az maçında başka da yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herifler hucum yapamadan kendi hatamizdan surekli hucum yiyoruz ortada birsey yokken hala hoca övüluyor??oyun plani rezaletttttttt

bu takıma net 5-6 transfer ve kaleci lazım. 2. yarın günay çıkmalı. bu muslera oynamasın bellir bir süre. Günayada ayıp artık bence.

Geri
Üst Alt