⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Topçularda hemen şımarıyor bizim böyle güçsüz rakiplerle oynarken vücut dilleri çok itici geliyor sonra ecel teri dök dur.

Takımda birçok oyuncunun enerjisi ve isteği yok. Hele 2-0 olunca komple saldı bizimkiler maçı.

Var golden önce taç pozisyonuna niye karışmadı, karışmaması mı gerekiyordu protokol olarak

Forumda yeniyim. Maci izliyorum ama yorumlara inanamiyorum. Avrupa'da kritik macta 2-1 öndeyiz. Maci izlemesem dünyanin en kötü takimi Galatasaray derim burayi okuyarak. El insaf. Evet gol pozisyonumuz fazla degil ama rakibe de gol disinda pozisyon vermemisiz.

osimenide unutmamak lazım adamda çevre kontrölü 0 deliler gibi ofsaytta kalıyor sürekli

Yunusu isteyen varsa 20ye salın abi kafası oyunda değil.

Bunu yapmak istemiyorum ama maalesef artık gerçek bu :(
images

Abi takımda ciddi bir yaratıcılık pas ve top tutma sorunu var. Kanatlarımız düzgün işlemiyor. Beklerimiz orta açmayı bilmiyor. Mertens bitik durumda...

Torreira bos yere pozisyonundan çikip pres yaparken arkasi tamamen bos kaliyor.
torreira'nın bütün oyunu o riski almak üzerine aslında. ama uzunca bir süredir preste eski çabukluğu ve zorlayıcılığı yok. rakip ya pasla geçiyor ya da çalımla. takımın presinin düşmesinde belki de en önemli faktör onun kötü oynaması.
nasıl düzelecek bilmiyorum.

Yedekte son 10 dk filan gitmesi gerek adamlar 11 başlıyor. Ve transferde acele etmeyeceğiz. Diyorlar veya 12 kişimi oynayacağız diyorlar. Bu goller normal

Ya şu Avrupa kupalarında skoru ilk yarıda 2-0 yaptıktan sonra hala saldırmaya çalışan takım yok amaçsızca saldırıyoruz

Şu adam yerine Günay'ın kaleye geçmesi için şakasız ömrümden 10 sene fena ederdim.En azından şu hayatın güzel zamanlarını güzel yaşardık

Evet başarabilirsiniz çapsız yönetimler.
Muslerayıda yuhlatmayı mertenside yuhlatmayı başarabilirsiniz.Hemen ikisiylede sözleşme yenileyin ve yuhlatın adamları.Olmazı olduran sizler bunuda başarırsıınız.

Geri
Üst Alt