Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.586
- 90.163
- 5.003
İlgilenmiyorum. Sonuç olarak günün sonunda 10 net pozisyondan 1 gol çıkarıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaptığım kilit şeyler şunlar: Rangers galibiyet alamıyor, Bodö iki maçta 4 puan alıyor, Anderlecht iki maçı da kaybediyornaptım hatırlamıyombi daha yapim
Ben cekilmiyor diye biliyorum
Tam emin degilim ama
tamam işte 9-24 10-23 falan gibi eşleşme olmuyor yaniWar. 9. ve 10. olan 23. veya 24.üyle eşleşiyor
Biz 9. Fb 24. olursa eşleşme ihtimalimiz yüzde 50yaptığım kilit şeyler şunlar: Rangers galibiyet alamıyor, Bodö iki maçta 4 puan alıyor, Anderlecht iki maçı da kaybediyor
kalanı çok muhtemel sonuçlar
tamam işte 9-24 10-23 falan gibi eşleşme olmuyor yani
Olsun koşuyorlar bol pozisyona giriyorlar diyorlar ya ama atamıyorlar, ne anladık bu işten. Herkes birbirine veriyor topu gol atmayı bilen yokİlgilenmiyorum. Sonuç olarak günün sonunda 10 net pozisyondan 1 gol çıkarıyoruz.
Yuuuuuuuh! Ortalıkta Galatasaray'lıyım diye gezinirsiniz.Saat nedeniyle ilk yarısı boşa gidecek
Bölük pörçük izlerim artık serviste
Sus daha fazla utandırmaYuuuuuuuh! Ortalıkta Galatasaray'lıyım diye gezinirsiniz.
Saat nedeniyle ilk yarısı boşa gidecek
Bölük pörçük izlerim artık serviste
IMDb 2.6 gibi ekipİlgilenmiyorum. Sonuç olarak günün sonunda 10 net pozisyondan 1 gol çıkarıyoruz.
İlgilenmiyorum. Sonuç olarak günün sonunda 10 net pozisyondan 1 gol çıkarıyoruz.
Puan verdiğimiz Twente 30., Malmö 31. ve Rigas ise 34. sıradalar. Full konsantrasyon ile bulduğumuz pozisyonları gol ile sonuçlandırmalıyız.