⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Forumada bakınca bakın kimse gol yememize şaşırmadı yani oha ya nasıl diyen yok bu durum can sıkmaya başladı.

Bı maç ne olursa olsun 10 maçta geçse
mertensin yerine bir adam..
İlk 11’e bir kanat
Yedek orta saha alınmalıdır..

Takım kötü oynamıyor ya orta saha yok takımda Şuan hakem fecaat abi çok fazla pozisyon vermedik ki

Yok abi yok yemeden duramıyoruz çünkü oyunun temposunu ayarlayamiyoruz, düşür oyun temposunu her zaman riskli oynuyoruz

Takim top falan oynamiyor . hic bana kizmayin ..

yok abi 10-1 bitsin isterse şu maç artık daha umurumda değil insanın bütün keyfinin içine bir adam etmekten sıkılmıyor , yılmıyor.Daha anlamı yok gidiyorsun eşşeklerden gol yiyorsun durduk yere 2.golü adamların yani rezilliğin alası vallahi ben yıldım bu adam yılmıyor illa yiyecek alacak içeri bir şekilde hoca da oynatacak her maç.Al kardeşim bir maç topu santradan geleni vur içeri sen de rahatla biz de rahatlayalım

bir gerçeği kabul edelim

pres falan yapamıyoruz

hatta pres yapmaya çalıştığımız anlar rakibe yardımcı oluyor arkada her yer boş kaldığı için

bu acilen çözülmesi gereken bir sorun. stoper mtoper işi değil bu sadece

Bu maç performansıyla Hatayspor dahil ligde kimseyi yenemeyiz. Top oynamıyoruz. Mücadele eden oyuncu sayısı en fazla 3. Sürekli oynamak zorunda kalan oyuncuların hepsinde fiziksel düşüş var. Bu takım ömrünü tamamladı. 5 net transfer yapılmak zorunda.

muslera kerem demirbay ve berkan asla bu takımın oyuncusu değiller

Geri
Üst Alt