⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Okan Buruk bu kadar bokton bir futbolu neden bize reva goruyor anlamis degilim.

Tottenham maci ortadaylen, halen 3 mactir batirdigimiz sistemde israr ediyor????

Son 3-4 mactir hicbir macta oyun ustunlugumuz yok, hakimiyetimiz yok.

Bu inat neden?

Demirbay hhfjfjfjf yaw vallahi transfer şart cok fazla hemde

Mertens, Yunus çıksın diyorsun da yerlerine kim girecek? Kulübe hakikaten leş

Skrinar
Emerson
Kutucu
Kanat
Ofansif orta saha
Yedek orta saha…

Evet bu kadar oyuncu absürd gibi duruyor.
İlk üç oyuncu alındı gibi
Ama asıl ihtiyaç olan bölgeler hiç konuşulmuyor.Muhtemelen o ilk üçten sonra bunlar transfer falan yapmaz.Muhteşem planlama..

Çok değil 1 hafta daha bu takım böyle devam etsin taraftarın acı yüzüyle karşılaşacaklar.

Takım 1 aydır rezalet, bırakın uefa kupası pasta kesmelerini ligi elde tutun.

Mertens de çıkmalı normalde

Şu bitik zavallı halı saha takımına karşı şu oyun rezillik. Sizi gerçekten topçuymuşsunuz gibi her gittiğiniz yerde götünüzü kaldırıp gereksiz karşılayan her ortamda rockstar gibi hissettiren bu taraftarda salaklık. İçinizden toplasak 2-3 tane topçu çıkar geri kalan ancak 3. ligde oynarsınız.

Koşan futbolcu yavvvv, zeka ve kalite olmadıktan sonra koşsan ne fayda

şaka değil yani iyiki ilk maç PAOK'u o zaman yenmişiz. fisktürde buralara denk gelse eyvah dermişiz.

tottenham'ı nasıl bir gündüde o oyunu çıkarıp yendik (gerçi 3-3 e geliyordu nerdeyse de) hayret ediyorum şu an.

torreirayı kaleciye kadar baskıya göndermekten vazgecmesi lazım hocanın artık

Bunu deyince berkandan iyi yedek mi bulacaksın diyorlar. Bu adamı halısahada oynatmam ben
Abi dikkatlice izledim , top rakipde iken yalandan gidiyor önünde iki zıplıyor press yapıyormuş gibi yapıyor ama müdahale veya gerçek anlamda baskı yok, rakip topu diğer arkadaşına atınca da yalandan onun yanına koşuyormuş yapıyor. Ne toplu nede topsuz oyunda hiç bir katkısı yok resmen 10 kişi ile oynuyoruz.

Muslara 78 metreden gol yeme sakın bi Leo Francoluk başladı zaten açılmalarda

Geri
Üst Alt