⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Allah belanizi versin, siz bu toocularin götunu kaldiriyorsunuz iste

Püh size. Allah sizi kahretsin. Hepiniz birbirinizden rezilsiniz. Şuna eminim ki hiç biriniz konsantre olmuyor, çalışmıyorsunuz. Başınızdaki de olanları izliyor sadece.

Bu takım bundan sonra dağılır, kolay kolay toparlayamaz.

Bir an önce takımın eksikleri ya giderilecek ya giderilecek yangınsa yangın sabır sabır yetti

Ulan Kiev taraftarı bile şoka girdi sevinemediler bile, o kadar ümitsizlerdi ki adamlar bile şaşırdı, aferin yine tarih yazdınız.......

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gol yememizi hala Bireysel defans oyuncularına bağlayanlar var okan burukda dahil inanılmaz.
Barış ve yunusda defans taktik disiplin diye birşey yok.
Şampiyonlar liginden elenildi göremediniz
Süper kupa gitii göremediniz.Uefadan eleniriz hala göremezsiniz.Ligde puan farkı kapanıp geri düşeriz o zaman görürsünüz çapsızlar ama iş işten geçmiş olur.

Çıldırmamak elde değil.Bu kadar zormu gerçekleri görmek.körü körüne savunmaktan kör oldunuz kör.

sanchez haftalardır berbat

abdülkerim öyle

hoca bu takımı yeterince disipline edemiyor bir süredir

Golü atan eleman bayağı bir çırpındı topu santraya götürmek için..

Biliyor tabi kalenin boş olduğunu, elek olduğunu..

İkinci yarı 2 golleri daha var..

Kızmayın ama o kadar belliydi ki..

Yatacak yeriniz yok lan.. Utanmadan Bilbao diyorlar bir de!!!

Rigas elfborg malmö hiçbiri tesadüf değilmiş. Evet gücümüz bu kadar fiziğimiz bu kadar dördü yemezsek iyidir. Sü rü nü yo ruz

Orta sahadaki dövüşen tek adamı çıkarttı soktuğu adam nerede.
Rezil ir hocalık var kenarda

Mertens kam agliyor Niye oyunda? Hic mi Genf takimda yok oynasin Mertens yürüyor

Kİev köpeği her türlü pisliği de yaptı bu arada. Takımımıza zaten söylenecek bişey yok.

Yahu nesine inanamıyorum falan deniliyor. Belli bişey. Ben 3-1 ken dedim 4-3 yeniliriz diye. Bi adamların oyununa bak bir de bizim

Bari komple değişiklik hattını kullanda bir mesaj ver takıma

Yarmolenko var falan demistim mac oncesi, bu takim niye kotu falan diyordum, Dynamo puan durumunu hak etmeyen ekip. Ama bizim ekip kendine gelmeli.

Okan büyük zafiyet gsterdi. 3-1’den bu maçı vermezsiz. Sağı bir türlü kapamadı inatla. Lan 1 gol yedik 2’yi neyine bekliyorsun.

Geri
Üst Alt