⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Hadi hatay maci hata oldu dedik neyse dedikte abi bu mac nedir ya ? Bi sara bu kadar mi etkiler bi takimi. Napiyorsunuz siz oglum. Acinacak haldeki rakiplere puan dagitmak icin sike mi yapiyoruz. Rigas ve bu mac nedir allah askina

Yönetim istifa

Ahlatçı pasta ile poz veriyorsun

Defol git sene başından beri reklam sadece kan doğradınız

Şu ana kadar 1 gol atan adamlardan 3 gol yemek hangi istatistikle hangi mantıkla açıklanır?
Yarmolenko bitik haliyle bizim defansla kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı.

rfs-kiev maçlarından 5 gol yiyip 4 puan bırakan pervasızlar zaten fazladan tatili, beleşten turu filan hak etmiyodur, oyna devam.

elenirsek de 1 tur önceden elenip anamızın ligine geri döneriz bu arsızlarla. arada fener maçı varmış yokmuş önemli değil, nası olsa hafta 2 maç da olsa hatay-kiev fark etmez 45'er 45'er kendilerine tatil hediye ediyolar kafalarına göre.

Yani ne desem bilemedim.

6 maçta 1 gol atabilmiş takımdan 3 gol yedik.

RFS bizden başka herhangi bir takımdan puan aldı mı bilmiyorum

Hiç bir futbolcunun ilk 11’deki yerini tehdit edecek futbolcumuz yok. 11’dekilerin yeri sakatlık veya ceza olmadığı sürece garanti. Böyle olunca çalışmalarına, konsantre olmalarına, ciddiye almalarına gerek kalmıyor.

Hepsine ayrı ayrı yazıklar olsun.

Gelen giden bize 3 atiyo, ajax maci felaket olabilir

Bu osimhen bu paralari hakeden oyuncu asla degil gobekli icardinin sag bacagi etmez 6 kez ofsayta dusen santrafor olmaz
Yarim metreden topu kaleciye vuran santrafor olmaz
Ceza sahasi icinde net bir sutunu gormedik

Davinson sanchez yarmelonkoya o kafa vurdurulmaz

Neticede yarmelonko o golu atmasa baska pozisyonda yiyecektik

Mac 3-1 iken trivela ile lakayit topa vurulmaz

Sayilacak cok sey var

Hak etmiyor onun en azından iyi dönemleri var su berkan denen simdi ağzımı bozucam sineği, barışı gitsin ıslıklasınlar bu takıma yıllarını vermiş ilk 6 7 yılı üst seviyelerde oynamış adamın ne suçu var
Yav berkanın şu maçta ne suçu var çıktı takım defansif olarak dağıldı.

Sol bekteki adam kafasını eğiyor gol yiyoruz. Stoper kafaya çıkmıyor gol yiyoruz.
Kaledeki kolu yokmuş gibi davranıyor.
En zayıf halkayı bulup linç etme çabalarınız artık pes dedirtiyor.

Geri
Üst Alt