⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

dinamo biraz istese rahat kazanırmış maçı

takım fizik olarak fena halde geberik durumda

3. Gol yediğimizde ileri 4 futbolcumuzda eli belinde bekliyordu. Davinson onlara kızarken orta geldi. Gol yedik. Yunus barışla bu sezon bitmez kusura bakmasın kımse acil iyi bi kanat lazım.

Bu bünye fenere 8 puandan şampiyonluk vermeyi kaldıramaz kardeşim. Dünya zor deplasman var, kimi kovuyosanız kovun kim istifa ediyorsa etsin.

2 macta nerden nereye geldik abv sizin

Takima da hocaya da guvenim falan kalmadi

oyunu değiştiremezse herşey heba olacak.. kendisi de..

Kaleye her gelen top gol arkadaş böyle iş mi olur nerde futbolla alakası olmayan takım varsa böyle rezillik yaşıyoruz ben hayatımda böyle bir sezon görmedim. Resmen utanç gecesi.

Ajax maçı formalite maçına döndüğü için yedeklerle çıkalım boşuna yorgunluğa gerek yok

Kiev ve Ajax galibiyeti gelir. Kendi evimizdeki Fenerbahçe maçı dahil galibiyet serisine geçeriz.

İlk puan kaybı ya Fener maçından sonraki Konya maçında olur ya da ardından gelen Kasımpaşa maçında. O da beraberlik.

Daha önce de dedim bu sene ligi namağlup bitireceğiz.
Daha ilk maçtan patladın Orkun

Kötü günler bitti. daha kötü günler geliyor. Eskiden kaos bizim işimiz derdik de bu kaos başka kaos. Eskiden mayıslar bizim derdik de bu mayıs başka mayıs. Lig tehlikede uyanın uyanın. Takım freni patlamış kamyon gibi tepe taklak gidiyor. Oyuncular bir bir dökülüyor. Defans evlere şenlik. Kale boş gibi. Kanatlar kırık. Forvet ofsayttan çıkamıyor. YEdekler kulübede uyuyor. Hoca da masal anlatıyor her hafta.

Tarihimizin en kolay kurasi+bu kadro ile bu başarisizlik büyük başari.

Tek kulvara düşmekte fayda var demiştim bu takım acilen Avrupa'da rotasyon yapıp lige konsantre olmalı çünkü bugünde gördük olmuyor, olmayacak.

Geri
Üst Alt