Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
FT Morutan'la Cica ile AL grubundan namağlup çıktı yav, boru gibi bir gruptaydık ve üstelik de takım kapasitesinin çok çok üzerinde bir top oynamıştı.Fatih terim ligde yine çuvallardı ama bu maçta ajaxı yenerdi
FT Morutan'la Cica ile AL grubundan namağlup çıktı yav, boru gibi bir gruptaydık ve üstelik de takım kapasitesinin çok çok üzerinde bir top oynamıştı.Fatih terim ligde yine çuvallardı ama bu maçta ajaxı yenerdi
Avrupa'yı geçtim lig içinde sıkıntılı süreç olur şu an olumlu hiçbir şey yok.okan hoca fena stresli suratindan belli
Morata yu alıyorlar ona şişirirlerBiraz da beyin olacak futbolcu da arkadaş
Playoff ta osimhen ilk maçta yok
Katılıyorum.Bekler takımı ileri çıkaramıyor, kanatlar toplu oyunda yok, ceza sahasına ekstra adam girmiyor, takım bir bütün olarak hareket etmiyor halı saha kopukluğu var. Takımın hırçınlığı ve fiziksel gücü de geriye gitti iyice
Ben aksini düşünüyorum sert bir takım yerine onlarla eşleşmek daha iyi gelirfenerle eslesmeyelim yeter sonuc ne olursa olsun umrumda degil
heriflerin kadro çok geniş
FT Morutan'la Cica ile AL grubundan namağlup çıktı yav, boru gibi bir gruptaydık ve üstelik de takım kapasitesinin çok çok üzerinde bir top oynamıştı.
Şu turu geçirsin de napiyosa yapsin 10 milyon euro maaş veriyozBiraz da beyin olacak futbolcu da arkadaş
Playoff ta osimhen ilk maçta yok
Takımın basireti bağlandı gibi son haftalarda akan oyunda hiç gol atamayacakmışız gibi hissediyorum