- 16 Haziran 2010
- 205.454
- 158.015
- 6.838
Hic birsey oynamadik bugun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisininde bizzat suçu var. Hala yönetimi savunuyor. Maç sonuda savunacak.Ekli dosyayı görüntüle 277245
Suçu Okan Buruk'a değil, onu bu yedek kulübesine mecbur bırakan yönetime yazmak gerek diye düşünüyorum. Şu kulübeden kimi alabilirsin mesela oyuna?
Yönetime hep arka çıktı transferler istiyorum yetişsin desin sıkıştırsınEkli dosyayı görüntüle 277245
Suçu Okan Buruk'a değil, onu bu yedek kulübesine mecbur bırakan yönetime yazmak gerek diye düşünüyorum. Şu kulübeden kimi alabilirsin mesela oyuna?
Olur futbol bu2. golü yedirdi
kos koca sezonu 13 oyuncu ile götüren okana yazar. yedeklerin hepsini biktirdi, 1-2 haftaya nelsson da gitmek ister. ama ne demek istedigini anliyorum, sende haklisinEkli dosyayı görüntüle 277245
20 milyon euro para verdirdiEkli dosyayı görüntüle 277245