⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

f2323243-8942-47f1-8083-343e2327280c.webp

Tüm gün bu kasayız haydi Cimbom.

Muhtemel 11de Berkan ve Kaan beklerde. Yunus sağ da barış solda.

Ewt, kaybetmek icin her şey hazır anlaşılan.

Bu avrupa maclarinda 4-1 5-1 gibi skorlar cikacak diye korkuyorum

EYVAHHHH

korktuğumuz başa geliyor,

Berka - Ap - Sanç - Kağn

=

Hezimetsaray.

.

Ekli dosyalar

• images (1).webp
    images (1).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 10
Galibiyet icin bayagi ümitliydim de Kaan ve Berkan bekleriyle nasil olacak bilmiyorum yav

Yenersek transfer zor yenilirsek yine can havliyle transferler gelir... Sıktı artık cidden

Sag bekte Kaan'in oynamasi evet bir felaket ama kendi oyuncumuzu da yerden yere vurmayalim bu kadar.

Bu kadar negatif olmak gercekten herkesin sagligina zararli artik. Takim yense de yenilse de bir sonraki turda. Arada 2 mac fazla oynuyorsun. Etki eder mi, evet, ama oyle kocaman bir fark da degil. Hak edersek ilk 8, etmezsek ilk 24.

Bu kadar basit.

Saldir Galatasaray

Asagilik psikolojisi goruyorum yine bircoklarinda ulan berkana kaana laf etmek nasil bir iq dusuklugudur

Elin adami sakatim deyip dunya turu yapiyor millet burda gelmis berkan kaan iy miy hass ordan

30 milyon harcayip adam gibi bek bulamayanlarin tuttugu takimda canini disine takarak oynayan cocuklari ergenler agzina almasin forum ortaminda agzimi bozmak istemiyorum

muhtemel başarısızlığa şimdiden kılıfa gerek yok. Yok ilk 8 önemli değil filan geçin bunları gençler. Young boys dan beri gelen bir süreç var. Bu kadar başarısız bir avrupa karnesi kabul edilemez Terime neler dedik Okanı da eleştiririz. Sen zaten 2 yıldır ligde şampiyonsun bu sene avrupada bir şeyler gösterme yılın gidip kieve puan bırakıyorsun. Maçta oluşacak negatif sonuç Antep maçını da etkiler hava bozulur bir anda sene başındaki gibi.

Kafamda 0 puan olarak izleyeceğim bu maçı. Ne Okan hocaya ne takımın son formuna güvenmiyorum.

zurnanın zort dediği yerdeyiz

11 nedir kardeşim maça daha yarım asır var ulan bi işte düzgün gitsin şu ülkede be dün maça dalmışım saat 1.10 geçiyor hiç uyumayalım

-----------------------------Muslera--------------------------------

-----------Kaan-------------Davinson------------Abdülkerim-----

Barış---------------Sara----------------Torreira----------------Jakobs

--------------------------Yunus---------------------------------------

-----------------Osimhen--------Mertens----------------------------

Çıkılması gereken kadro budur. Ajaxın dinamik kanatlarına karşı Kaan'a Barış Abdülkerim'e Jakobs yardım etmeli. Jakobsun sakatlığı var vs diyolar iğneyi vurun oynasın önümüzdeki 3 maç antep-bolu-adana oralarda dinlendirebiliriz gerekirse.

Muslera
Sanchez Kaan Abdulkerim
Barış Torreira Sara Berkan
Mertens Yunus
Osimhen

Bu kadro pas takımına en iyi basacak, baskı kuracak, presten kaptığı toplarla sonuca gidecek kadro, sistemleri bizim işimize gelebilir, uzun savunma arkası topları tercih eden takımlar bizi cezalandırabildi, pas takımlarına iyi basıyoruz.​

Bu maçta yapacağımız ön alan baskısı belirleyici olacak o baskıyı sağlam yapabilirsek Ajax'a 2 ve üstü gol atabiliriz yapamazsak elek ederler.

Geri
Üst Alt