⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

İyi şeyler düşünmek istiyorum da gözümü kapattığımda hep ilk 10 dakikada yediğimiz golü çıkartmaya çalıştığımız geliyor. Avrupa karnemiz kötü. Bu harcanan paralarla daha fazlası olmak zorunda. Yüzümüz gülsün bu sefer be.

Sıkıntı berkan değil, berkanın ve kaanın aynı anda avrupa deplasmanında ilk 11 olması. Sıkıntı mevzut yönetim oyuncular değil
Niye böyle yalan beyan bir tweet'i taşıyorsun o zaman? Lazio, Marsilya, Lokomotiv'i yenerken ya da Barcelona deplasmanında sahada değil miydi Berkan?

Niye böyle yalan beyan bir tweet'i taşıyorsun o zaman? Lazio, Marsilya, Lokomotiv'i yenerken ya da Barcelona deplasmanında sahada değil miydi Berkan?
Diğer bekte kaan mı vardı? Ben total olarak bakıyorum. Berkan sol bek falan değil adamı da boşu boşuna oynatıyoruz, yalansa da kusura bakmayın benim de öyle aklımda kalmış

Olumsuz sonuçlarda hesap vermesi gerekenler önce yöneticiler sonra hocalar olmalı ama bizde yöneticiler olumsmuzlukta anında kaciyorlar

Berkan Kaan bekleri olmayacaktır diye düşünüyorum

3-4-2-1 çıkıyoruz bence

Neyse göreceğiz bakalım

Berkan inşallah zayıf ayağı ile gol atıp turu getirir.

Jakobs denen 2 maçta bir baldırını tutup çıkan adamdan daha iyidir

Kaan’ın daha maçın başında sarı kartı göreceğinden hepimiz adımız gibi eminiz değil mi

:asd: Çok belli idi zaten.

Geri
Üst Alt