Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.975
- 109.870
- 4.878
Size bir günde kusmedimWp'den konuştuk da ayıp olmasın diye Discord'tan konuştuk dedim ben kanks yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size bir günde kusmedimWp'den konuştuk da ayıp olmasın diye Discord'tan konuştuk dedim ben kanks yav![]()
Sıkıntı berkan değil, berkanın ve kaanın aynı anda avrupa deplasmanında ilk 11 olması. Sıkıntı mevzut yönetim oyuncular değilBöyle aptal adamları taşıma şuraya ya kaç tane de galibiyet var, onları yazma bunları yaz
sıkıntı Berkan di mi
bişey olmaz yarın herkes kafası yerde gidecek işe :dAllah'ım yarın iş yerine başımız dik gitmeyi nasip eyle. Galatasarayimiza galibiyetle dönmeyi nasip eyle
Daha ne yapsın adam serrrgKeske biseyler kapsa öpmusken
Niye böyle yalan beyan bir tweet'i taşıyorsun o zaman? Lazio, Marsilya, Lokomotiv'i yenerken ya da Barcelona deplasmanında sahada değil miydi Berkan?Sıkıntı berkan değil, berkanın ve kaanın aynı anda avrupa deplasmanında ilk 11 olması. Sıkıntı mevzut yönetim oyuncular değil
Discord grubunu gizlerken senin çakallıkWp'den konuştuk da ayıp olmasın diye Discord'tan konuştuk dedim ben kanks yav![]()
Diğer bekte kaan mı vardı? Ben total olarak bakıyorum. Berkan sol bek falan değil adamı da boşu boşuna oynatıyoruz, yalansa da kusura bakmayın benim de öyle aklımda kalmışNiye böyle yalan beyan bir tweet'i taşıyorsun o zaman? Lazio, Marsilya, Lokomotiv'i yenerken ya da Barcelona deplasmanında sahada değil miydi Berkan?
Gökenim maçı tırda mı izleyeceksin canımın içi
Çok belli idi zaten.