⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Şu oyunda haland gelse ne olacak? Bir çok üst düzey kanat bekler değişmeli ve bi merkez ort saha şart oğlu şart

Muslera konusunda nasıl ki gereksiz romantizm yapılıyorsa

Bu takımda bir çok oyuncuya farkında olmadan aynı romantizm yapılıyor

Barış Yunus falan eğer Galatasaray'ın ümidi ise, Galatasaray çok zor durumda demektir.

hiçbir değişiklik olmayacak. ancak ikinci golü yediğimizde değişiklikler olacak.

Takımın pili bitniş loo
4 maç dır izleyemiyordum

Son aldığımız skorlar gayet normalmiş ☹️

Geçmiş olsun ,ligde gider bu oyunla

şu an çevirip yensek mevcut skorlarla 5inciyiz mesela.

Rakipte bir şey yok
Top oynamadıktan sonra maç alamayız
Kanatsız beksiz maç mı alınır

Rakibin orta sahasında erkek olup olmadığını çözemediğim biri oynuyor, buna rağmen direnç koyamıyoruz

Adamlar kasmadı yorulmadı bile çok rahat oynuyorlar. Bizdeki uyumsuzluk korkunç seviyede. Herkes gerizekalı gibi davranıyor sahada. Lanet 4-2-3-1 inide al git sezon sonu hoca.

Yunus, Barış, Berkan, Kaan, Sallai, Jakops ve Mertens yerine nokta transferler yapıp onlarıda yedek kulübesine alırsak bu takım adam olur

Torreira maçın başından beri takımın en iyilerinden hikaye anlatmayın
İyi kötü olması değil beni rahatsız eden koş babam koşdan başka birşey yapmıyor sadece bu rolü yapıyor hücumda pas trağinde yok defansif karşılamalarda yetersi kaldığı anlar çok oldu.
Okan hocanın garip taktiği bu sahte 6 numara oynatıyor

Olmaz abi öyle karşı karşıya kalan adamın ayağına net darbe vuruyor oyuncu pozisyon devam ediyor diye atlamiyorsa bu onun niyeti illa düşmek zorunda değil, pozisyonunu kaybettiği anda penaltıyı çalması lazım
Futbolcu kendini birakmadigi surece -yani bana birsey olmadi ben devam ediyorum- mesajini verirse hakeme kimse FAUL falan calmaz. Bu dunyanin her yerinde boyledir. Hakem Ispanyolmus Italyanmis hic bir fark etmez. Sorun Yunus'ta, nasil Fenerli oyuncular temas aldiginda yerde kivraniyor o da kendini birakacak , futbolcu biraz akilliysa bunu bilir.

Geri
Üst Alt