- 20 Haziran 2011
- 61.069
- 69.559
- 4.758
Bu maçta gol atamıcaz gibi
Kupon bilendi çoktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta gol atamıcaz gibi
Bunu görmemek için kör olmak lazım hala anlamamakta ısrar ediyolarosimhen olmasa şu takım pozisyona giremez arkadaşlar
Ajax hiç umduğum gibi çıkmadı şu vasatlara bir tane atamadık .. Brobby gotu dayayıp top tutuyor tek taktikleri bu
Yav adamlar topa vurup alıyor sonra oluyor o müdahale.Öyle bir şey olur mu yav vuruyor bozuyor adamın pozisyonunu hakemse vermesi lazımdı onu
Valla adam deniyor puma gibi saldırıyor. Ajax defansı ne kadar tedirgin görmuyormusun.osimhen 2.yari bu maçı alır.Adam atamıyor 2 tane kaçırdı daha da atabilirdi pozisyonları içeri sokamıyor
İyi kötü olması değil beni rahatsız eden koş babam koşdan başka birşey yapmıyor sadece bu rolü yapıyor hücumda pas trağinde yok defansif karşılamalarda yetersi kaldığı anlar çok oldu.Torreira maçın başından beri takımın en iyilerinden hikaye anlatmayın
Futbolcu kendini birakmadigi surece -yani bana birsey olmadi ben devam ediyorum- mesajini verirse hakeme kimse FAUL falan calmaz. Bu dunyanin her yerinde boyledir. Hakem Ispanyolmus Italyanmis hic bir fark etmez. Sorun Yunus'ta, nasil Fenerli oyuncular temas aldiginda yerde kivraniyor o da kendini birakacak , futbolcu biraz akilliysa bunu bilir.Olmaz abi öyle karşı karşıya kalan adamın ayağına net darbe vuruyor oyuncu pozisyon devam ediyor diye atlamiyorsa bu onun niyeti illa düşmek zorunda değil, pozisyonunu kaybettiği anda penaltıyı çalması lazım