⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Avrupa'da ilk 8 zaten gitti Ajax kardeş, aklın varsa bizim maçta yedeklerle çıkarsın. Bizim maçtan 3 gün sonra Feyenoordla maçın var.

Ekli dosyayı görüntüle 276233
Riga maçını kazanırız gözüyle baktılar. Hollanda futbol federasyonu bu yüzden maçı erteledi. İçlerinde patladı şimdi daha kötü oldu. Her halükarda playoff oynayacaklar. Bizim maça asılmalarına gerek yok.

PSV lider ligde. Feyenoord'u yenemezlerse şampiyonluk yarışında büyük yara alırlar.

Bizim maça rotasyon yapmaları şart. :)

sizi dışarı alalım
images (93).webp

maçın özetine bakmak lazım RFS yendide nasıl yendi - belki ajax bizden de patlak durumda bilmiyorum

ama bu maçta sen ve alper admir büyük görevdesiniz.
ajax cok iyi degil eski gucleri ve kaliteleri yok artik ligde de maclari hep ikina ikina kazaniyorlar galibiyet gollerini veya rahatlama golleri 80den sonra atiyorlar genelde o yuzden konsantre cikarsak yenemeyecegimiz bir takim degil.

ajax cok iyi degil eski gucleri ve kaliteleri yok artik ligde de maclari hep ikina ikina kazaniyorlar galibiyet gollerini veya rahatlama golleri 80den sonra atiyorlar genelde o yuzden konsantre cikarsak yenemeyecegimiz bir takim degil.
valla o kısmını bilmemnde forveti istasyon yaparak defansı net geçmişler RFS Maçında aslında - özet attım avl maçları başlığına

gerçekten enteresan yenememiş olmaları. 1 gol ofsyat - 1 top çizgiden - 3 4 tane NET cepheden o örgü saçlı çocuk kaçırmış (Hatay'da BAY gibi)

pozisyonlarına bakıyorum - defanstaki hataları buluyorlar hep , bazıları bizim kademe hatalarıyla birebir aynı.

Konya'yı bir yenelim de bunu yenmesek de olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ

Ajax'ın ilk 8 iddaası gitti diye sevindik ama havluyu atmış Kiev'e nasıl puan verdiğimiz ortada. Gaza geldik ama ekmek çıkmaz gibi bu maçtan bu boktan oyunla.

Ajax'ın ilk 8 iddaası kalmadı ama bize yenilirse düşük de olsa ilk 24ten düşme ihtimali war.

Ajax'ın yenmemiz durumunda aşağıdakilerden birinin gerçekleşmesi lazım

Roma Frankfurt'u yenmeli
Elfsborg Totnım'ı yenmeli veya puan almalı
Lyon Ludo'ya puan vermeli
Anderlecht Hoffenheim'a puan vermeli
Manu Staeua berabere bitmeli
ve önemlisi Bodo Nice'i 2 farktan fazla yenmemeli

Günay
Davinson Nelson Apo
Barış Torreira Sara Jakobs
Yunus Mertens
Osimhen

Psv yarın Breda'ya puan verirse Ajax lige asılır bence

Ajax'da van de Boomen cezalı​

Torreira yerine Berkan oynamalı. Bu ne yaw

Vahşet görüyorum.

Ajax tam olarak istemediğimiz topu oynuyor kazanma ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum

Geri
Üst Alt