⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Trt 1 bizi trt spor bjkyi trt çocuk da fbyi versin

Rotasyonlu ajaxa yeniliriz

Sallai'ye sallıyorsunuz ama listede olsa ne güzel sağ beke koyacaktık. Şimdi yine Kaan dönecek oraya. 3lü defansı da 3 puana ihtiyacımız war diye oynatmaz gibi. Bence 3lü defans yapıp Barış'ı sağ kanat bek yapmak lazım.

Jelert vitaminsizi tabii ki de ilk 11'de olmamalı.

Bizim takımı az biraz tanıyorsam yine ilk 20 dakikada gol yiyecektir. Sonra da çevirmek için deli gibi koşarız.

Roma Frankfurt'u yenmeli
Elfsborg Totnım'ı yenmeli veya puan almalı
Lyon Ludo'ya puan vermeli

Anderlecht Hoffenheim'a puan vermeli - belki
Manu Staeua berabere bitmeli
ve önemlisi Bodo Nice'i 2 farktan fazla yenmemeli - hiç belli olmaz
Olabilitesi olan iki ihtimal var onlarda belki. Eyvah ki eyvah.

Nice‘in son oynadiklari Lille ve Elfsborg maclarinda ciktiklari 11‘lere baktim, Elfsborg‘a karsi bildigin yedek takimla cikmislar.

Bodo‘ya da yedek takimla cikarlar ve haliyle asilmazlar maca, adamlar sondan 2. konumunda. Yarin da Marsilya ile oynuyorlar.
Bodo‘nun 3 fark basmasi sasirtici olmaz.

Roma bence Frankfurt‘u yenemez. Anderlecht belki Hoffenheim‘a puan birakabilir ama Hoffenheim elendi gibi ve ligde küme düsmeme mücadelesi veriyorlar. Bükres-Manu macinin berabere bitme olasiligi da var, diger maclari konusmaya bile gerek yok.

Galibiyete ragmen ilk 8 disi kalma olasiligi kücümsenmemeli.

Çok önemsediğim bir maç değil. Kiev i "yenmiyorsanız" (yenemiyorsanız değil). Play off sizin tercihiniz...

GiLANz_W0AEBCUc

GiKkJx_WgAEUg4u

Ben istatistiklere inanan bir adamım.

Avrupa’da bu sezon maç başına ortalama 2 gol yedik. Bunun önüne geçecek bir çaba gösterdik mi? Hayır. O yüzden bu maçta en az 2 gol yiyeceğimiz garanti. Kazanmak içinse bence en az 4 gol atmamız lazım. Bu takım Ajax’a 4 gol atabilir mi sizce?

Önce baskı gibi saçma iş yapmadan, kontrollü oynamalıyız. golü her türlü buluruz, yeter ki açık vermeyelim. Hatta farioli'nin geri alanda pas yapıp, bizi öne çekeceğini ve ayakları iyi stoperler ile topu doğru şekilde çıkarıp bol bol boşluklar kovalayacağını düşünüyorum.

Kör gözlerim yanlış mı görüyor yoksa ciddi ciddi iddaa bizi bu maçta favori mi göstermiş.

Geri
Üst Alt