nası yok kral bir açıklarsan merak ettim
young boysu yenemedik
kopenhagı yenemedik
pragı yenemedik
kievi yenemedik
Genel kulüp alışkanlığımızla alakadar söyledim esasen.
Ölüm kalım maçlarında Galatasaray ölür" gibi bir gerçeklik yok. FB 20 senedir ligde kupada Avrupa'da her yerde kötü finallerin takımı, biz öyle değiliz. Bir parantez, Avrupa kupalarında oynanan futbol için yeterli olmadığımızı herkesin malumu.
Ajax maçını alıp ilk 8'den çıkarsak sonraki turda muhtemelen eleneceğiz, bu kadro ve oyun gücünün devam etme şansı yok, ligi-Avrupa'yı birlikte götürme ihtimali yok. Bir üst turda yine mi ölüm maçında ölmüş olacağız o halde? Her kaybettiğimiz maç ölüm kalım maçı oluyor. Takım zaten az kaybeden bir takım.
Kiev son maç olsaydı ve kazanamayıp elenseydik o maça bir final diyebilirdim şahsen.
YB maçlarındaki oyunun eleştirilmeyecek yanı yok. Hoca kadroyu ve hazır olmamayı bahane etmişti, gerekiyorsa farklı bir oyun oynayacaktı o zaman, o hanesine büyük eksi yazdı, bize de para kaybettirdi. ŞL'ye devam mı tamam mı maçıydı, kaybettik,
buna tamamım.
Geçen seneki ŞL grubu son Kopenhag maçı, ŞL'ye mi devam edeceğiz AL'ye mi maçıydı, 1,5 sezondur bir Kuzey ülkesi takımına üstün maçımız olmadı neredeyse, bu adamları geçemiyoruz. Prag Avrupa'ya tamam mı devam mı maçıydı ki, benim için bir finalden bahsedilecekse final bu maçtı. Kaybettik ve serüven sonra erdi. Orada da 10 kişi kalana kadar rezil rüsva gitmiyordu işler. Sonra dağıldık.
Bir yerde bu kazanamayışların sonu gelir.