⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Ajax çok fazla oyuncu ihrac etti. Sağ beklerini de Roma'ya sattılar. Takım epey dengesiz.

Biraz adam gibi oynarsak rahat kazanabileceğimiz bir maç olacak.

Hakem Gil Manzano
ispanyolmuş..

portekizli diye çok endişelendim bir an. avrupada elemeler dahil 4 maç yönetmiş. ama AVL de hangi maç yazmıyor.

Dökümü:

VAR Erkan Engin tarz olmadığı sürece kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

Rüyamda 2-0 öndeydik sonra durum 4-4‘e falan gelmisti
:D
arda-turan-florya-1.webp

çıkın alın lan şu maçı.

ama ölüm-kalım maçları ve okan buruk aklıma gelince :crushed:

Ajaxdan bir caylak transfer edelim 5 milyon euro yeter. Ajaxda gerekli mesajı alır ve bizim maçta kasmazz

Osimhen ofsayta girmeme isini azıcık toparlarsa 2 golümüz var. Ama kaç tane yeriz bilemem.

Hücum hattı formda olmalı bu maçta bir şeyler yapmak istiyorsak.

Sonuç bilinmez elbet lakin asla yenilmicek bi takım değil. Feyenoord PSV falan olsa çok daha karamsar olabilirdim.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

ASDFG.webp

tek adam... durdur, galibiyeti al.

Can bey gözünü seveyim bu mudur

en net pozisyonlara giren tip bu defans boşluklarında snatraforu pas istasyonu olarak kullanarak ( en azından AVL de izlediğim maçlarda)

bizim en büyük zaafımız o işileri durdumak , torreira göbekte 2 metre açıklık bıraksa bu dalacak içeri - apokerim de öyle arkasına kaçırırsa sıkıntı.

en net pozisyonlara giren tip bu defans boşluklarında snatraforu pas istasyonu olarak kullanarak ( en azından AVL de izlediğim maçlarda)

bizim en büyük zaafımız o işileri durdumak , torreira göbekte 2 metre açıklık bıraksa bu dalacak içeri - apokerim de öyle arkasına kaçırırsa sıkıntı.
Oyuncu bazında söylüyorum, bu herif bize gelse yedek bile zor olur öyle söyliyim sana bu yoklukta. Bomboş balon bi oyuncu.

Geri
Üst Alt