⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Oyuncu bazında söylüyorum, bu herif bize gelse yedek bile zor olur öyle söyliyim sana. Bomboş balon bi oyuncu.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
öyle değerlendirmiyorum yav - oyuncu bireyselinde değil , ajaxın maçları olarak bakıyorum.

BJK maçında da deldi içeri doğru

edit: tıpkı geçen sene pragdaki bek kimdi - plasenta diyesim geldi... onun gibi bir şey.

Hato BAY'ı maç boyu hangi cebinde taşıyacak acaba

Deplasman ateşli olur muhtemelen, bu da işimize gelir. Weghörst denen ayıya dikkat o başımıza iş açabilir.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

ajaxı ajaxta yeneceğiz
:D
Servet Çetin'den transfer serzenişi: 1-2 futbolcu ayrılabilir- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

Hollanda spor sayfalarına göre bizim muhtemel 11ler'de sağ bekte Kaan Ayhan var.Orta saha 2lisi Torreira-Berkan Kutlu.Gerisi aynı şekilde..

Hatay ve Kiev maçıyla başlayan tedirginlik yine 2 maç Ajax ve Antepte darmadağın olur mu olur. Ama sadece kazanmak yetmiyor iyi oynayıp kazanmak gerek ufakta olsa bi umudum var ya iyi bir başlangıç olabilir bu maç.

Şu maça 3-4 transfer yetiştirmeyen yönetimin de ben

Okanın kazandırdığı bir tane kritik maç yok inşallah bu sefer kazanırız

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AVL de "final" nitelikli maç desek daha doğru olur.

ligde yoksa derbi karnesi sayesinde şampiyon oluyoruz.

Ajax 2,40
Beraberlik 4,00
Galatasaray 2,55

Almanya'da Ajax favori olarak gösteriliyor

O değil de yenemezsek sonraki turda şikecilerle ya da tinercilerle eşleşme ihtimalimiz yüksek. Biz 8den sonra ilk grubun başlarındayız onlar da 24ün sonlarında

Ajax açık alan verecek ilk defa böyle kapanmayan önlem almayan takıma karşı oynucaz bence güzel maç olacak

Geri
Üst Alt