Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.892
- 18.996
- 1.188
3lü cikar mi okan hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sifre dogru yapar miyiz bilmiyorumBu mac taktik maci
Yok biz ilerde oynariz basariz ucariz kacariz derse hoca icimizden gecerler
Geride iyi sabirli bekleyip oyun disiplininden kopmadan hizli hucumlarla gidersek
1-0 2-0 donebiliriz
Baska turlu kazanamayiz bu macin sifresi gol yememek
Ligte ve avrupada eğer ilerlemek istiyorsa 3luye geri dönmesi şart, kimse neden vazgeçtiğini bilmiyor ki kendiside bilmiyor benceBu mac taktik maci
Yok biz ilerde oynariz basariz ucariz kacariz derse hoca icimizden gecerler
Geride iyi sabirli bekleyip oyun disiplininden kopmadan hizli hucumlarla gidersek
1-0 2-0 donebiliriz
Baska turlu kazanamayiz bu macin sifresi gol yememek
Ajax'ın oranı iyimiş bi kafa karıştırmadı değil eğer sağ bek Kaan olursa rahat bir şekilde oynanabilir gibi.
EyvahSiyah forma
maçı izlemiş kadar oldum artık bu maç benim için gazı kaçmış kola gibiRakibin ilk 8 şansı kalmamış vura kıra kazanmamız gerek ama izleyeceğimiz şey; Osimhen, Mertens, Toreira savruk bir pres, ortadan delen bir rakip, kaleye gelen ilk topun gol olması bla bla. Şu maça böyle çıkıyor olmamız rezillik ya. Yenmen için tüm uygun şartlar oluşmuş aslında ama beklenti 0.
Valla ben de şu an görüyor gibiyim; Osimhen rakibin sağ beki eliyle gösteriyor, Yunus ileri gitse yanındaki adam boş kalacağı için gidip gelmemek arasında kararsız, rakip o arada ortaya oynayarak çıkıyor, Toreira sanki topu çalacak veya yetişebilecek gibi o adama ani bir pres yapmaya çalışırken deliniyoruz bir çeşit dejavu yaşatıyor yav tüm maçlarımız.maçı izlemiş kadar oldum artık bu maç benim için gazı kaçmış kola gibi
Ajax 2,07Oranlar??????????
Yener geçeriz o kadar abartmaya gerek yok Ajax'i. Stadın çoğu bölümü boş kalacak zaten. Taraftar desteği de yok. Defansımiz yeter ki gününde olsun.