⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Harçlık avansı nakit olarak çekebilsem komple Ajax'a basardım. :asd: Bu beklerle yenilgi olmaması futbol mucizesi olur. En son 4 yemiştik, bakalım...

şu an yani 4-0 öne geçsek bile rahat olamayacğım bir maç.

İY 2-0 geride oluruz. Sonra da diğer maçlarda kim kaçıncı olursak denk gelir ona döneriz. Umutlanmak vs boşuna. Bir Okan hoca Avrupa'da berbat, iki takım yine beksiz ve saçma 4'lü var.

Yunus ve Barış tan bu akşam patlama bekliyorum.

Bu maçı çabuk geçelim artık ucu bommok bi yere çıkıyo

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Modlar - gerekirse bir uyarı yapalım

başka maçlardaki goller için GOOOLLLL falan yapmayalım kaf karıştırmayalım..mühim bri husus olduğunu düşünüyorum.

yani

Gooooollll beeeee (yanlış)

Hoba Nice attı bodoya (very nice)
Myc sebebi bu alçaklık

5 dkda 5 oyuncu değiştirmediğimiz

son 15 dakika çorba allah ne verdiyse taktiği izlemeyeceğimiz bir maç diliyorum...

bu sezon en stresli başlamasını beklediğim maç şu an.

22 Şubat 2024 | Galatasaray, Sparta Prag maçını 4-1 kaybetti ve Avrupa Ligi'ne veda etti. (Bekler: Berkan Kutlu - Kaan Ayhan)
30 Ocak 2025 | Galatasaray, Ajax maçına Berkan Kutlu ve Kaan Ayhan bekleriyle başlıyor.
Galatasarayda her zaman bir mevki eksiktir. Yıllarca ortasahasız oynadık, 2 yıl forvetsiz oynadık, şimdide 1 yıldır beksiz oynuyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi çocuklar Hollanda’da takım tutuyor mu @Alper Altun
Yok yav zaten biri oglan digeri de kiz ve henuz kucukler, oglum ilk baslarda annesine olan sevgisinden dolayi hep bjk diyordu ama maclari zorla izletip artik en buyuk Galatasaray demeye basladi. Goruyor biri hep kazaniyor digeri de kaybediyor suan boyle :D

Geri
Üst Alt