Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.275
- 39.494
- 3.993
Okan Hoca idda oynayacaklara banko maç vermiş aslında yüklü girin para kazanın demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morata sevinci bogazimizda kalacak ahbert sövcem gibi duruyor su bekleri görunce bir küfrü bastim zatendeKazanma ihtimalimiz %1 - 5 arası falan.
Kazanamayacağız şeklinde baktığım için sonuç üzmeyecek ahb. Bitsin gitsin bu maç. Play-off rakibimizi öğrenelimMorata sevinci bogazimizda kalacak ahbert sövcem gibi duruyor su bekleri görunce bir küfrü bastim zatende
maçın gidişatına göre maç içinde de rotasyona girebilir.Ajaxin iddasi yok ama rotasyon yapmamışlar
Macta misin üstad
Telefon numarasını istedigimde telefon kullanmıyorum demişti yazıklar olsun başka birşey demiyorum@Mehmet Mehmetoglu Konyalı Memolim ile görüntülü 1 şekilde konuşuyoz şu anda bana stadı gösteriyo temsili yav
![]()
Mehmet macta, ben degil.Macta misin üstad
Tanrıların kurbanı belli oldu.Mehmet macta, ben degil.
Discordla görüntülü konuşuyoz biz kanks yavTelefon numarasını istedigimde telefon kullanmıyorum demişti yazıklar olsun başka birşey demiyorum
Şu maça kişisel husumeti bırakıp nelssonu koysak havadan geçit vermezdikmaçın gidişatına göre maç içinde de rotasyona girebilir.
misal 0-2 yaptık öyle şeyler bekliyorum.
önemli olan bulduğumuzu atmak.
gol kaçırma lüksümüz yok , net poizsyon ezme lüksümüz yok.